PUUR Vita-Min

29,9939,99

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Voor een gezond immuunsysteem, bij herstel, medicijngebruik. PUUR Vitaminen en Mineralen kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Dit product zit in een verpakking van 250 of van 500 gram.
SKU PNVIT Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

PUUR Vita-Min

PUUR Vita-Min voor een gezond immuunsysteem, bij herstel, medicijngebruik. ‘Vitaminen en Mineralen’ van PUUR kan door het voer gegeven worden. Je kunt het poeder bevochtigen met wat olie of water, zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Dit product zit in een verpakking van 250 of 500 gram.

(Onderhouds) dosering PUUR Vita-Min

  • Paard 1 maatschep (1x daags)
  • Pony 3/4 maatschep (1x daags)

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 10 gram.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn. Dit product kan bovendien veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan je blijvend geven. Het is hierbij wel raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan je gaan zoeken naar een geschikte onderhoudsdosering. Je kunt langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Extra informatie

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.