Servethouder KATLA

20,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Servethouder Katla, een prachtige handgemaakte servethouder van roestvrij staal met uitgesneden IJslander aan beide kanten. Super leuk origineel cadeau voor de echte IJslander liefhebber.
SKU R400/400 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Servethouder KATLA

Servethouder Katla is echt een leuk én origineel cadeautje. Een prachtige servethouder van roestvrij staal met uitgesneden IJslander aan beide kanten. Super leuk om cadeau te geven, maar ook om zelf te houden natuurlijk. De servethouder is handgemaakt en daardoor is elk exemplaar uniek. Hierdoor kan het voorkomen dat niet elk exemplaar even recht is, zoals bij een product wat machinaal gemaakt is.

HestaGallery

HestaGallery is een bedrijf uit Denemarken van Luther Gudmundsson. HestaGallery staat volgens eigen zeggen voor producten van goede kwaliteit.

Cadeautje?

Is het een cadeautje? Dan pakken wij het graag voor je in, dit kun je aangeven op het afrekenscherm. Een gratis Atorka service.

Extra informatie

Merk

Hesta Gallery

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.