Stígur Stijgbeugels

105,00

Stígur Stijgbeugels, handgemaakte stijgbeugel met IJslander gemaakt van rvs – roestvrij staal. Er is ook een zwarte versie, hiervoor is het rvs materiaal gelakt. Originele beugels van Hestagallery uit Denemarken!

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Stígur Stijgbeugels

Stígur Stijgbeugels, originele stijgbeugels met een IJslander afbeelding onder je voet. De beugels worden geleverd in de kleuren zwart en chroom – rvs. Deze stijgbeugels zorgen voor een optimale plaatsing van de voet en hebben genoeg ruimte voor bijvoorbeeld brede jodphurschoenen (12,5 cm binnenmaat). Voorzien van de veilige dubbelslag, wat de IJslandse stijgbeugels zo typisch maakt. Stígur is gemaakt van sterk en duurzaam roestvrij staal. De zwarte versie is afgelakt met zwarte lak. Het gewicht is 370 gram per beugel.

Handwerk

De IJslander afbeelding is er met de hand ingezet, hierdoor staan ze niet altijd 100% recht in de beugels. Jammer of authentiek? Wij vinden het mooi, het gaat om de afbeelding tenslotte.

Hestagallery

Hestagallery is een bedrijf uit Denemarken, de eigenaar is Luther Gudmundsson. Luther en zijn team hebben jarenlange ervaring, zij ontwikkelen regelmatig eigen producten zo ook deze Stígur stijgbeugels.

Atorka Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Hesta Gallery

Scroll naar top