Actie!
, , ,

Stígur Stijgbeugels

60,00

Stigur Stijgbeugels zijn handgemaakt en authentiek. Prachtig voor jezelf, maar ook geweldig om cadeau te geven.

Deze prachtige beugels zijn nu in de aanbieding voor van €105,00 voor  €60,00  OP = OP

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Stígur Stijgbeugels

Stígur Stijgbeugels, originele stijgbeugels met een IJslander afbeelding onder je voet. De beugels worden geleverd in de kleuren zwart en chroom – rvs. Deze stijgbeugels zorgen voor een optimale plaatsing van de voet en hebben genoeg ruimte voor bijvoorbeeld brede jodphurschoenen (12,5 cm binnenmaat). Voorzien van de veilige dubbelslag, wat de IJslandse stijgbeugels zo typisch maakt. Stígur is gemaakt van sterk en duurzaam roestvrij staal. De zwarte versie is afgelakt met zwarte lak. Het gewicht is 370 gram per beugel.

Handwerk

Het prachtige handwerk van Hestagallery is authentiek. Geen beugel is hetzelfde. Het kan dus zijn dat de IJslander afbeelding niet altijd 100% recht in de beugels is gezet. Jammer of de charme van handwerk? Wij vinden het mooi en waarderen deze unieke kunstwerkjes enorm!

Je kan ze natuurlijk gewoon gebruiken, maar wij vinden ze ook erg mooi als cadeau. Ze zullen als decoratie prachtig staan in huis of in de kantine of stal.

Hestagallery

Hestagallery is een bedrijf uit Denemarken, de eigenaar is Luther Gudmundsson. Luther en zijn team hebben jarenlange ervaring, zij ontwikkelen regelmatig eigen producten zo ook deze Stígur stijgbeugels.

Kleur

,

Merk

Hesta Gallery

Andere suggesties…

Scroll naar top