,

Springschoenen Rubber Zwart

10,95

Springschoen rubber zwart. De schoenen bieden goede bescherming en zijn voorzien van dubbel klittenband. Daardoor is de kans verlies tijdens het rijden erg klein. Ideaal voor wedstrijden, training en de töltgang.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 33600010 Categorieën: , Tags: ,

Springschoenen Rubber Zwart

Springschoenen Rubber Zwart van Harry’s Horse. Deze springschoenen bieden goede bescherming en zijn voorzien van dubbel klittenband. Daardoor is de kans op verlies tijdens het rijden erg klein. Ideaal voor wedstrijden, training en de tölt. Maar ook voor in de paddock of weide zijn deze springschoenen handig. Het rubber is goed afneembaar en neemt geen vocht op.

De springschoen is gemaakt van beschermend rubber. Je kun deze springschoenen gemakkelijk rond de hoeven aanbrengen. Doordat de sluiting met dubbele klittenband is gemaakt, blijft de springschoen tijdens gebruik zeer goed aan de hoef vastzitten. De kans op loskomen tijdens gebruik is zeer klein. Desondanks is de hoefschoen gemakkelijk vast en los te maken zonder dat het veel tijd en moeite kost. Bij IJslanders wordt dit type springschoen veel gebruikt. Niet alleen ter bescherming tijdens het springen maar vaak ook voor extra gewicht aan de voeten. Door dit extra gewicht kun je wat meer actie krijgen in de tölt.

Waarvoor worden springschoenen gebruikt?

De belangrijkste reden om springschoenen te gebruiken is om de hoeven te beschermen tijdens het springen. Je kun je voorstellen dat als er een balk van een hindernis geraakt wordt tijdens het afleggen van een springparcours dit schade kan toebrengen aan de hoef. Een goede hoefschoen biedt hiertegen bescherming en dit is wat de springschoen wit van Busse uiteraard ook doet. Niet alleen kan de hoef maar ook het ijzer tijdens het springen geraakt worden. Een goede hoefschoen beperkt ook de kans hierop. Een derde, maar niet onbelangrijke reden, is het voorkomen van schade bij het aantikken van de voorbenen door de achterbenen.

Maten

,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top