Stierna Multi nekwarmer

10,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze Stierna Multi nekwarmer is de perfecte accessoire voor bij je Stierna jas, vest of bodywarmer. Deze multifunctionele nekwarmer is ook te gebruiken als beanie, hoofdband of oorwarmer.  
SKU 4501753-300 Categorieën: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Stierna Multi nekwarmer

Stierna Multi nekwarmer is de perfecte aanvulling voor bij je Stierna Stella winterjas, Storm regenjas of Gale bodywarmer. Deze multifunctionele nekwarmer is ook te gebruiken als beanie, hoofdband of oorwarmer. Uitgevoerd in het zwart met een patroon van witte Stierna logo’s. Gemaakt van prettig en snel drogend polyester jersey. Past perfect onder je rijhelm voor echt koude dagen. Zowel voor dames als voor heren.

Stierna

Stierna Equestrian Sportswear een een Zweeds bedrijf wat is opgericht in 2015. Dit bedrijf laat zich inspireren door het ontwikkelen van technische rijkleding met een hoge functionaliteit voor actieve ruiters. Stierna maakt het mogelijk optimaal te presteren ongeacht de weersomstandigheden. Zo hebben alle Stierna jassen een waterkolom van 20.000mm, wat vrijwel ongekend is in de zogenaamde outdoor kleding. Stierna heeft duurzaamheid als topprioriteit en zij gebruiken enkel gerecycled polyester. Atorka is trotse dealer van Stierna Equestrian Sportswear!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.