Stübben watertrens dubbel gebroken

55,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Stübben watertrens met koperen middenstuk. Fijn en veel verkocht bitje.

Beschrijving

Stübben watertrens dubbel gebroken

Stübben watertrens dubbel gebroken, een dubbel gebroken bit heeft een aantal voordelen. Zo ervaart het paard geen onaangename druk op het gehemelte. Het bit zorgt voor een gelijkmatige en mondvriendelijke teugeldrukverdeling op de tong en de lagen. Ook zorgt het voor een betere aanname van het bit. De watertrens heeft geen notenkraker-effect. Bovendien vergemakkelijkt dit bit de communicatie tussen paard en ruiter.

  • Breedte :  12,0 cm;
  • Ring-Ø : 55 mm;
  • Dikte : 14 mm;
  • Sweet Kupfer middenstuk.

Voordelen Sweet Kupfer middenstuk

Het bit heeft een sweet-copper middenstuk. Ook dit zorgt voor een betere aanname. Daarnaast heeft het bit een aangenamere smaak. De kauwbevorderende werking stimuleert de speekselvorming. De massieve koperverbinding (90% koper, 7% ijzer aluminium, nikkelvrij) is goed stevig.

Voordelen van de ringen

De beweglijke ringen van de watertrens brengen het bit bij de teugelopname automatisch in de correcte positie in de paardenmond. De vrij draaiende ringen maken het voor het paard mogelijk de positie van het bit zelf wat te veranderen, wat de kauwactiviteit stimuleert en tot een betere aanname leidt. Bij jonge paarden, maar ook bij onervaren ruiters, moet de watertrens steeds de eerste keuze zijn.

Stübben STEELtec kwaliteit

✔ Geen scherpe kanten die de paardenmond kunnen kwetsen;
✔ Grote duurzaamheid door uitgezochte materialen;
✔ Speciale verwerkingstechnieken verminderen het uitlopen van de ringgaten en de scharnierverbindingen van het bit.

Extra informatie

Merk

Stübben

Bit maat

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.