Tölthester Klaki

2.450,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Tölthester Klaki is gemaakt prachtig kwaliteit leer, voorzien van dubbele zweetbladen en is zo gemaakt dat het paard optimale schouder-vrijheid kan ervaren.
SKU TH-Klaki Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Tölthester Klaki

Tölthester Klaki is een relatief nieuw zadel, wat werd geïntroduceerd in het voorjaar van 2022. Alle ervaringen en input van de afgelopen jaren is verwerkt in het Klaki zadel. Dit zadel heeft is gemaakt prachtig kwaliteit leer, voorzien van dubbele zweetbladen en is zo gemaakt dat het paard optimale schouder-vrijheid kan ervaren.

Kenmerken

  • Merk: Tölthester
  • Type: Klaki
  • Wol gevulde kussens (op verzoek latex)
  • Verwisselbaar kopijzer
  • Flexibele A-boom
  • Verkrijgbaar in 16.0″ – 16.5″ – 17.0″ – 17.5″ – 18.0 inch
  • Gewicht 6,2 kilo

Zadelpasconsult

Overweeg je dit zadel of een ander zadel via ons aan te schaffen, en ben nieuwsgierig hoe Hans te werk gaat? Dit is uitgebreid beschreven op onze pagina over het zadelpasconsult.

Maar je kan Hans ook altijd even bellen voor meer informatie of een afspraak, zijn nummer is 06 287 13 577.

Tölthester

Tölthester is een Deens bedrijf wat een reeks hoogwaardige zadels heeft ontwikkeld speciaal voor het IJslandse paard. Alle zadels zijn gemaakt in de EU en er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsleer uit Engeland en Duitsland.

Inmiddels heeft Tölthester de collectie uitgebreid met allerlei producten speciaal ontwikkeld voor IJslanders. Denk hierbij aan een kaptoom, singels, beugelriemen, halsters, hoofdstellen en teugels en nog veel meer.

Atorka is trotse dealer van Tölthester in de Benelux.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten