Tölthester Nói

2.400,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De spiksplinternieuwe zadelboom heeft een smalle twist, die zorgt voor een nauw contact met het paard en zorgt er voor dat de ruiter optimale balans heeft. De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te blokkeren.

Beschrijving

Tölthester Nói

Tölthester Nói is een IJslander zadel dat voor het eerst gepresenteerd werd op het WK 2019 in Berlijn. Tijdens de ontwikkeling van dit zadel is er veel overleg geweest met de profile ruiters van Tölthester. Maar ook suggesties vanuit IJsland werden verwerkt in dit zadel.

Dit Tölthester Nói is gebaseerd op een verbetererde zadelboom en ons Tölthester Safir zadel. De spiksplinternieuwe zadelboom heeft een smalle twist, die zorgt voor een nauw contact met het paard en zorgt er voor dat de ruiter optimale balans heeft. De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te blokkeren.

We hebben de kussens zo aangepast, in de kussens zijn drie lagen latex verwerkt, ieder met een verschillende hardheid. De zachter onderlaag zorgt ervoor dat het zadel zich beter aanpast aan de rug van het paard. Meer dan veel van de andere zadels met latex zelfs. De iets bredere kussens op de achterste onderlaag verdelen de druk op de rug van het paard gelijkmatig.

Het hoogwaardige leer van het Nói zadel is  geselecteerd op kwaliteit én om een optimale “grip” in de zitting van het zadel te krijgen. Waarbij wij ook een lange levensduur kunnen garanderen.

Specificaties Tölthester Nói

  • Merk: Tölthester
  • Model: Tölthester Nói
  • Soort: IJslander zadel
  • Afmetingen: 16 tot 18″
  • Kopijzer maten:  S t/m XXW
  • Zadelboom
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol of foam

Zadelpasconsult

Overweeg je om een Tölthester Nói zadel of een zadel van een ander merk aan te schaffen? Dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard. Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser. Zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Extra informatie

Maten

, , , ,

Zadel vulling

Foam, Wol

Merk

Tölthester

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.