Tölthester Nói

2.350,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Tölthester Nói heeft een nieuwe zadelboom met een smalle twist gekregen. Dit zorgt voor een nauw contact met het paard. De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te hinderen.

Beschrijving

Tölthester Nói

Tölthester Nói werd voor het eerst gepresenteerd tijdens het WK in Berlijn.

Tijdens de ontwikkeling van dit zadel er veel overleg geweest met de profile ruiters van Tölthester. Maar ook de suggesties vanuit IJsland werden in dit zadel verwerkt.

Het resultaat is dat de Tölthester Nói een geheel nieuwe zadelboom met een smalle twist heeft gekregen. Dit zorgt voor een nauw contact met het paard.
De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te hinderen.

De Noí is leverbaar met wol en met latex in de kussens. Wij hebben standaard dit zadel met wol op voorraad. De pasvorm met wol is voor meer paarden geschikt en het zadel is met een vulling van wol beter aanpasbaar.

Het hoogwaardige leer van het Nói zadel is  geselecteerd op kwaliteit én om een optimale “grip” in de zitting van het zadel te krijgen. Waarbij ook een lange levensduur kan worden garandeert.

Specificaties

  • Merk: Tölthester
  • Model: Tölthester Nói
  • Soort: IJslander zadel
  • Afmetingen: 16, 16,5, 17, 17,5 en 18 inch
  • Verwisselbaar kopijzer maten:  S t/m XXW
  • C-Zadelboom
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol (op verzoek met latex)

Zadelpasconsult

Overweeg je om een Tölthester Nói zadel of een ander zadel aan te schaffen? Dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser.

Zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Tölthester

Tölthester is een Deens bedrijf wat een reeks hoogwaardige zadels heeft ontwikkeld speciaal voor het IJslandse paard. Alle zadels zijn gemaakt in de EU en er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsleer uit Engeland en Duitsland.

Inmiddels heeft Tölthester de collectie uitgebreid met allerlei producten speciaal ontwikkeld voor IJslanders. Denk hierbij aan een kaptoom, singels, beugelriemen, halsters, hoofdstellen en teugels en nog veel meer.

Atorka is trotse dealer van Tölthester in de Benelux.

Extra informatie

Merk

Tölthester

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.