Tölthester Nói

2.250,00

De spiksplinternieuwe zadelboom heeft een smalle twist, die zorgt voor een nauw contact met het paard en zorgt er voor dat de ruiter optimale balans heeft. De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te blokkeren.

Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

Het Tölthester Nói zadel werd voor het eerst gepresenteerd op het WK 2019 in Berlijn. Tijdens de ontwikkeling van dit zadel is er veel overleg geweest met de profile ruiters van Tölthester. Maar ook suggesties vanuit IJsland werden verwerkt in dit zadel.

Tölthester Nói IJslander zadel

Dit Tölthester Nói is gebaseerd op een verbetererde zadelboom en ons Tölthester Safir zadel. De spiksplinternieuwe zadelboom heeft een smalle twist, die zorgt voor een nauw contact met het paard en zorgt er voor dat de ruiter optimale balans heeft. De Nói heeft een medium-diepe zitting met optimale ondersteuning vanaf de kniewrongen zonder de ruiter te blokkeren.

We hebben de kussens zo aangepast, in de kussens zijn drie lagen latex verwerkt, ieder met een verschillende hardheid. De zachter onderlaag zorgt ervoor dat het zadel zich beter aanpast aan de rug van het paard. Meer dan veel van de andere zadels met latex zelfs. De iets bredere kussens op de achterste onderlaag verdelen de druk op de rug van het paard gelijkmatig.

Het hoogwaardige leer van het Nói zadel is  geselecteerd op kwaliteit én om een optimale “grip” in de zitting van het zadel te krijgen. Waarbij wij ook een lange levensduur kunnen garanderen.

Specificaties Tölthester Nói

  • Merk: Tölthester
  • Model: Tölthester Nói
  • Soort: IJslander zadel
  • Afmetingen: 16 tot 18″
  • Kopijzer maten:  S t/m XXW
  • Zadelboom
  • Materiaal: leer
  • Vulling: wol of foam

Zadelpasconsult voor nog meer zekerheid

Overweeg je om een Tölthester Nói zadel of een zadel van een ander merk aan te schaffen, dan is het goed om zeker te zijn dat het goed ligt en past. Tijdens het zadelpasconsult wordt door onze zadelmaker Hans van Dijk, tot in detail, gekeken welk zadel het beste past voor jou en je paard.

Contact informatie

Wil je meer weten over dit zadel of een zadel afspraak maken? Neem dan contact op met Hans van Dijk, onze MSFC gediplomeerde zadelmaker / zadelpasser, zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-28713577. Of stuur hem een mailtje via hans@atorka.nl.

Lees meer

 

Maten

, , , ,

Zadel Vulling

Foam, Wol

Merk

Tölthester

Translate »
0
Scroll naar top