Topreiter neusriem softline

70,00

Topreiter neusriem softline, Engels of gecombineerd. Deze neusriem is van zeer hoge kwaliteit. Het gedeelte bovenop de neus is zeer zacht en doet de naam van deze zeker neusriem eer aan.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Topreiter neusriem softline

Topreiter neusriem softline, Engels of gecombineerd. Deze neusriem is van zeer hoge kwaliteit. Het gedeelte bovenop de neus is zeer zacht en doet de naam van deze zeker neusriem eer aan. De neusriem is anatomisch gevormd. Bij de ontwikkeling van deze neusriem is rekening gehouden met de vorm van het paardenhoofd. Door de speciale vorm ondervindt het paard geen hinder van de neusriem. De neusriem is gemaakt van leder, met roestvrijstalen gespen. Deze neusriem leveren wij in maat Cob, speciaal voor IJslanders.

Topreiter

Topreiter levert al jaren topkwaliteit producten voor IJslandse paarden en hun eigenaren. Dit Duitse merk heeft een zeer ruim assortiment. Topreiter staat bekend om de kwaliteit en mooie producten. Atorka Ruitersport heeft een deel van de collectie op voorraad. Zoek je iets specifieks maar staat het niet op de site? Neem dan gerust even contact met ons op.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Model

Engels (hoge neusriem), Gecombineerd

Merk

Topreiter

Andere suggesties…

Scroll naar top