Topreiter stijgbeugel Nero

70,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Topreiter stijgbeugel Nero is een robuuste veiligheidsstijgbeugel van roestvrij staal in de kleur zwart. Dit type beugel biedt optimale ondersteuning voor de voet. Als contrast met het zwart zijn de stijgbeugels aan beide kanten versierd met prachtige, sprankelende strass-steentjes. Ze worden per paar geleverd.

Beschrijving

Topreiter stijgbeugel Nero

De Topreiter stijgbeugel Nero is een robuuste veiligheidsstijgbeugel van roestvrij staal in de kleur zwart. Dit type beugel biedt optimale ondersteuning voor de voet. Als contrast met het zwart zijn de stijgbeugels aan beide kanten versierd met prachtige, sprankelende strass-steentjes.

De stijgbeugels worden per paar geleverd. Breedte x hoogte (binnen): ca. 11,5 x 13,00 cm

Stijgbeugels

Zijn deze beugels toch niet helemaal wat je zoekt? Of ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment? Wij hebben een breed assortiment stijgbeugels, je vindt ze allemaal op deze pagina.

Topreiter

Topreiter is een Duits merk voor IJslanders dat als sinds 1989 bestaat. Het is opgericht door Kóki Ólason uit liefde voor het IJslandse paard. Dit succesvolle kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door innovatie, individualiteit en moed.

 

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.