Tussen je oren onder je cap

18,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Tussen je oren onder je cap, een boek over ruiterpsyche. Het boek is geschreven in het Nederlands en telt 176 pagina’s. Het boek bestaat uit vijf delen: Tussen je oren, Emoties, Sportpsychologie, Ruiters en anderen en Gezond verstand.
SKU PA5078 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Tussen je oren onder je cap

Tussen je oren onder je cap, een boek over ruiterpsyche. Auteur Afke Teunen is geen psycholoog, maar heeft er wel één. Ze interviewde meerdere psychologen voor paardenblad Bit en ze schreef tientallen artikelen over sportpsychologie, communicatie en mental coaching. Al die kennis en inzichten leidden tot het informatieve én grappige boek over de ruiterpsyche ‘Tussen je oren onder je cap’. Het boek is geschreven in het Nederlands en telt 176 pagina’s. Het boek bestaat uit vijf delen: Tussen je oren, Emoties, Sportpsychologie, Ruiters en anderen en Gezond verstand.

Details Tussen je oren onder je cap

Auteur: Afke Teunen
ISBN: 9789491687594
Uitvoering: Paperback
Jaar: November 2018
Aantal pagina’s: 176
Taal: Nederlands
Afbeeldingen: Illustraties

Over de auteur

Afke schreef eerder het boek ‘Manegeruiters rijden beter!’. Ze schuwt niet om haar eigen ervaringen te delen. Zo staat ze bij het thema ‘angst’ stil bij haar eigen vrees om te springen. ‘Ik wilde het graag leren en heb het zeker geprobeerd. Ik sprong ook wel, maar te vaak deden het paard en ik dat niet tegelijkertijd’. Uiteindelijk durfde ze niet meer en heeft ze het opgegeven, met pijn in haar hart en de nodige blauwe plekken op haar heup.  Afke neemt de lezer mee naar het ontstaan van angst en ze geeft tien gouden regels om angst te voorkomen. Net als veel overige tips in het boek zijn deze toepasbaar bij paardrijden, maar ook in het ‘gewone’ leven.

Review

“Het boek bestaat uit 5 delen en is logisch opgebouwd. Het begint met een stukje theorie over de hersenen van de mens én die van het paard. Vervolgens komen de emoties en sportpsychologie aan bod. Tot slot een stuk over ‘ruiters en anderen’ en gezond verstand. Alle delen zijn opgedeeld in hoofdstukken. Je kunt alles achter elkaar lezen, maar ook enkel de hoofdstukken die voor jou relevant zijn. Of je slaat een hoofdstuk over, als het voor jou op dat moment niet relevant is. Denk bijvoorbeeld aan het gedeelte over wedstrijden. Verder staat het hele boek vol met praktische tips. Je doet veel kennis op waar je ook écht iets mee kan. De voorbeelden zijn herkenbaar voor veel mensen. Een echte aanrader!”

Extra informatie

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.