Vetramil Clean spoelvloeistof met honing

13,00

Uitverkocht

Stuur me een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Vetramil Clean spoelvloeistof met honing is een licht stroperige vloeistof en heeft een reinigend effect door de combinatie van honing en propyleenglycol. Vetramil Clean bevat honing met een hoog enzymgehalte. Deze honing ondersteunt de bescherming van de huid.

Beschrijving

Vetramil Clean spoelvloeistof met honing

Vetramil Clean spoelvloeistof met honing is een licht stroperige vloeistof en heeft een reinigend effect door de combinatie van honing en propyleenglycol.  Vetramil Clean bevat honing met een hoog enzymgehalte. Deze honing ondersteunt de bescherming van de huid.

Je zuigt de spoelvloeistof met een schone spuit op via de dop van de fles. De aangedane plek spoel je 1-2 keer per dag met de spoelvloeistof. Doordat de vloeistof wat stroperig is, is het makkelijk aan te brengen. De behandeling kan worden gestopt als alle vuilophoping is verwijderd en de aangedane plek tot rust is gekomen. Te gebruiken bij zowel huisdieren als grote dieren als paarden.

Ben je op zoek naar een product voor de verzorging van een wond? Kijk dan eens naar honingzalf of de huidgel van Happy Skin.

Samenstelling Vetramil Clean spoelvloeistof met honing

Propyleenglycol, honing, water,  polysorbaat 80.

Review Vetramil Clean

Op de NML pagina vonden we een aantal mooie reviews, waaronder deze: ”Wij gebruiken dit bij mokplekken bij ons paard. Werkt perfect. Maakt schoon en heelt tegelijk waardoor je er weinig aan hoeft te zitten.”

Let op

Niet gebruiken indien de verpakking beschadigd is en na gebruik de fles weer sluiten. Spoelvloeistof met een schone spuit opzuigen. De geopende verpakking binnen 3 maanden gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.