Vitalbix Active+

20,9529,95

Uitermate geschikt voor paarden die snel heet worden. Suiker- en zetmeel gehalte is laag, slechts 11%. Daarnaast zorgt deze muesli voor een verminderde productie van melkzuur, voert sneller af en voorkomt spierstijfheid.

Als u dit product koopt, zult u 21-30 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 21-30 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: VBA14 Categorieën: ,

Vitalbix Active+

Vitabix Active+ is een gezonde en vezelrijke muesli. Het heeft een laag suiker- en zetmeelgehalte. Active+ geeft kracht in de vorm van beheersbare energie uit vezels (33%) en vetten (8,5%). Uitermate geschikt voor paarden die snel heet worden. Het suiker- en zetmeel gehalte is laag, slechts 11%. Daarnaast zorgt deze muesli voor een verminderde productie van melkzuur. Hierdoor is de kans op spierstijfheid kleiner.

Waarom Active+ voeren?

Geeft beheersbare energie (non-heating). Bevordert de maag-darmgezondheid. De muesli bevat 22% vezels. Deze worden geleverd uit o.a. haverzemelen, luzerne en timothee. Het bevat ook prebiotische vezels uit appelpulp (pectine) en cichoreipulp (inuline). Bovendien bevat Active+ een hoge dosering vitaminen en mineralen. Ook bevat het een hoog aandeel omega-3 vetzuren (10% lijnzaad). Aminozuren voor spieropbouw en daarnaast een extra hoge dosering vitamine E. Zeer smakelijke samenstelling, veel paarden vinden het lekker. De muesli bevat Vitalbix Daily Complete vitaminen & mineralenbrok.

Voer Vitalbix Active+ als complete aanvulling op het ruwvoer. Je kunt het ook combineren naar behoefte met andere Vitalbix producten. Krijgt je paard van de aanbevolen dosering Vitalbix Active+ teveel energie? Verlaag dan de hoeveelheid Vitalbix Active+ en vul vitaminen, mineralen en aminozuren aan met Vitalbix Daily Complete. Heeft je paard behoefte aan extra eiwitten? Voeg Vitalbix Pure Lucerne+ toe aan het rantsoen (0,2 -1 kg per dag / paard 500 kg).

Verantwoorde keuze

Verantwoorde keuze voor paarden met verterings- en stofwisselingsproblemen. Denk hierbij aan gevoeligheid voor maagzweren& koliek, PSSM / spierstijfheid. Maar ook bij paarden met cushing / PPID / IR (lage glycemische index) is dit een verantwoorde optie. De muesli is bovendien ook heel geschikt voor paarden die snel “heet” en nerveus worden.

Voeradvies

Voeradvies per 100 kg lichaamsgewicht:
Lichte arbeid 240 gram – 1,2 kg – 500 kg paard
Matige arbeid 280 gram – 1,4 kg – 500 kg paard
Zware arbeid 320 gram – 1,6 kg – 500 kg paard
Zeer zware arbeid 380 gram – 1,6 kg – 500 kg paard

Samenstelling

Samenstelling: Haverzemelen brokjes, Luzerne, Timothee, Appelpulp (pectine vezels), Erwtenvlokken, Lijnzaadolie, Lijnzaad geplet (met natuurlijke antioxidanten), Cichoreipulp (inuline vezels), Zonnebloemzaadschroot, Lijnzaad, Lijnzaadschilfers, Zoete lupinevlokken, Monocalciumfosfaat, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Zonnebloemolie.

Vitalbix Active+ bevat enkel hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen soja en geen hele granen (enkel haverzemelen). Ook zitten er geen synthetische conserveermiddelen in. Bovendien is de muesli GMO-vrij.

Afhalen

Wij versturen VitalBix door heel Nederland, maar je kan de producten ook ophalen bij ons in Linschoten. Wel even een afspraak maken, want wij zijn vaak thuis, maar niet altijd.

Vitalbix Producten

Vitalbix NutriMash | Vitalbix Active+ | Vitalbix Luzerne | Vitalbix Breed en Grow

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Fabrikant

Feral Horse Care

Merk

Vitalbix

Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top