Vitalbix Daily Complete

31,951.042,00

Vitalbix Daily Compleet natuurlijk en verantwoord paardenvoer. Een goede basis voor je paard. Samen met voldoende ruwvoer, dit is het aller belangrijkst! Vitalbix is vrij van granen en melasse én laag in suikers (3,0%) en zetmeel (2,7%) en zorgt voor alle essentiële voedingsstoffen die je paard nodig heeft.

Januari 2022, wij voer in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: VB Categorieën: , , Tags: , , ,

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is een goede basis voor je paard. Samen met voldoende ruwvoer, dit is het aller belangrijkst! Vitalbix is vrij van granen en melasse én laag in suikers (3,0%) en zetmeel (2,7%) en zorgt voor alle essentiële voedingsstoffen die je paard nodig heeft. De inhoud van een zak Vitalbix Daily Compleet is 14 kilo. Maar we kunnen ook XL boxen leveren, inhoud 400, 500 of 750 kilo.

Review Vitalbix Daily Complete

Marieke: “Nog even een update, mijn pony doet het nog steeds echt hartstikke goed op de Vitalbix! Ik heb, voornamelijk voor mijn paard, al heel veel verschillende voersoorten gebruikt maar meestal merk ik weinig verschil. Verder is het heel zuinig in gebruik, de zak is nog lang niet leeg!”

Natuurlijke manier van voeren

Vitalbix Daily Complete is een natuurlijke en verantwoorde manier van voeren. Geef Vitalbix naast een rantsoen van voldoende ruwvoer en je paard krijgt alles wat hij  nodig heeft voor een goede gezondheid. Geen onnodige toevoegingen maar gewoon een kwalitatief hoogwaardig product voor een goede prijs. Gebruik de Daily als complete vervanging van reguliere brok en muesli. Tevens te gebruiken als basis van een graanvrij rantsoen.

Vitalbix Daily Complete

  • Graanvrij en melassevrij;
  • Laag in zetmeel en suiker;
  • Uitgebalanceerd gehalte vitaminen, mineralen en sporenelementen;
  • Hoogwaardige eiwitten uit luzerne;
  • Essentiele amonizoren (lysine en methionine);
  • Omega-3 en omega-6 vetzuren uit lijnzaad;
  • Stimuleert een gezonde darmflora.

De basis

De basis van de Daily bestaat uit vezelrijke luzerne, een bron van goed verteerbare eiwitten. De toegevoegde cichoreipulp, met een hoog gehalte aan inuline, heeft een pre-biotische werking op de darmen. Bovendien bevordert het een gezonde darmflora. Omega-3 en omega-6 vetzuren uit lijnzaad en zonnebloemzaad ondersteunen een gezond immuunsysteem. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Alle toevoegingen zijn in de juiste verhoudingen. Alle vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn apart toegevoegd (geen standaard premix). Hierdoor zijn de gehaltes precies zijn afgestemd op de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden (ADH) die je paard nodig heeft.
Vitalbix Daily Complete bevat geen granen en is melassevrij en havervrij. Het bevat slechts 2,9% suiker en 3% zetmeel en is daardoor zeer geschikt voor paarden die slecht tegen zetmeel en suikers kunnen.

Problemen voorkomen

Met een juist voerbeleid; voldoende ruwvoer en VDC kun je veel problemen voorkomen. Dit voerbeleid kan echter ook goed worden ingezet bij bestaande problemen zoals bijvoorbeeld zomereczeem, PPID (ziekte van Cushing) en stofwisselingsproblemen zoals insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, en EPSM (spierbevangenheid).

Voeradvies

De Vitalbix Daily Complete is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Voeradvies bij lichte arbeid is 60 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500kg voer je dus 300 gram per dag. Je kunt dit bij zeer zware arbeid opbouwen tot 90 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je dan 450 gram per dag. Eventueel combineer je dit met de Vitalbix Linseed Olie. Zeker als de paarden aan het verharen zijn, dit scheelt echt.

Vitalbix nu ook in XL box

Nieuwe service! De Vitalbix Daily Complete XL-Box 400 , 500 of 750 kg is een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Vitalbix

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top