Vitalbix Daily Complete

32,951.125,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vitalbix Daily Compleet natuurlijk en verantwoord paardenvoer. Een goede basis voor je paard. Samen met voldoende ruwvoer, dit is het aller belangrijkst! Vitalbix is vrij van granen en melasse én laag in suikers (3,0%) en zetmeel (2,7%) en zorgt voor alle essentiële voedingsstoffen die je paard nodig heeft. Wij verzenden geen voer meer helaas, kosten en regelgeving Postnl maken dit onbetaalbaar. Ophalen in de winkel is nog een optie of het laten bezorgen in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.
SKU VB Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete is een goede basis voor je paard. Samen met voldoende ruwvoer, dit is het aller belangrijkst! Vitalbix is vrij van granen en melasse én laag in suikers (3,0%) en zetmeel (2,7%) en zorgt voor alle essentiële voedingsstoffen die je paard nodig heeft. De inhoud van een zak Vitalbix Daily Compleet is 14 kilo. Maar we kunnen ook XL boxen leveren, inhoud 400, 500 of 750 kilo.

Review Vitalbix Daily Complete

Marieke: “Nog even een update, mijn pony doet het nog steeds echt hartstikke goed op de Vitalbix! Ik heb, voornamelijk voor mijn paard, al heel veel verschillende voersoorten gebruikt maar meestal merk ik weinig verschil. Verder is het heel zuinig in gebruik, de zak is nog lang niet leeg!”

Natuurlijke manier van voeren

Vitalbix Daily Complete is een natuurlijke en verantwoorde manier van voeren. Geef Vitalbix naast een rantsoen van voldoende ruwvoer en je paard krijgt alles wat hij  nodig heeft voor een goede gezondheid. Geen onnodige toevoegingen maar gewoon een kwalitatief hoogwaardig product voor een goede prijs. Gebruik de Daily als complete vervanging van reguliere brok en muesli. Tevens te gebruiken als basis van een graanvrij rantsoen.

Vitalbix Daily Complete

  • Graanvrij en melassevrij;
  • Laag in zetmeel en suiker;
  • Uitgebalanceerd gehalte vitaminen, mineralen en sporenelementen;
  • Hoogwaardige eiwitten uit luzerne;
  • Essentiele amonizoren (lysine en methionine);
  • Omega-3 en omega-6 vetzuren uit lijnzaad;
  • Stimuleert een gezonde darmflora.

De basis

De basis van de Daily bestaat uit vezelrijke luzerne, een bron van goed verteerbare eiwitten. De toegevoegde cichoreipulp, met een hoog gehalte aan inuline, heeft een pre-biotische werking op de darmen. Bovendien bevordert het een gezonde darmflora. Omega-3 en omega-6 vetzuren uit lijnzaad en zonnebloemzaad ondersteunen een gezond immuunsysteem. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Alle toevoegingen zijn in de juiste verhoudingen. Alle vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn apart toegevoegd (geen standaard premix). Hierdoor zijn de gehaltes precies zijn afgestemd op de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden (ADH) die je paard nodig heeft.
Vitalbix Daily Complete bevat geen granen en is melassevrij en havervrij. Het bevat slechts 2,9% suiker en 3% zetmeel en is daardoor zeer geschikt voor paarden die slecht tegen zetmeel en suikers kunnen.

Problemen voorkomen

Met een juist voerbeleid; voldoende ruwvoer en VDC kun je veel problemen voorkomen. Dit voerbeleid kan echter ook goed worden ingezet bij bestaande problemen zoals bijvoorbeeld zomereczeem, PPID (ziekte van Cushing) en stofwisselingsproblemen zoals insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, en EPSM (spierbevangenheid).

Voeradvies

De Vitalbix Daily Complete is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Voeradvies bij lichte arbeid is 60 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500kg voer je dus 300 gram per dag. Je kunt dit bij zeer zware arbeid opbouwen tot 90 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je dan 450 gram per dag. Eventueel combineer je dit met de Vitalbix Linseed Olie. Zeker als de paarden aan het verharen zijn, dit scheelt echt.

Vitalbix nu ook in XL box

Nieuwe service! De Vitalbix Daily Complete XL-Box 400 , 500 of 750 kg is een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet.

Vitalbix

Vitalbix Paardenvoeding bevordert het voeren wat past bij het natuurlijke eetgedrag van een paard. Alle Vitalbix Paardenvoeding is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en erg goed verteerbaar. Vanwege het grote aandeel van vitaminen & mineralen hoef je aanzienlijk minder te voeren dan van gewone paardenvoeding. Met een rantsoen van voldoende ruwvoer aangevuld met Vitalbix Paardenvoeding help je jouw paard optimaal gezond te houden. Atorka beveelt alle Vitalbix producten van harte aan. Wij krijgen niets anders dan positieve feedback van alle gebruikers.

Extra informatie

Merk

Vitalbix

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.