Vitalbix Daily Complete Timothy

1,501.125,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vitalbix Daily Complete Timothy zit vol met essentiële voedingsstoffen. Het bevat vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Ook heeft het een lage caloriewaarde, welke vergelijkbaar is met dat van hooi. Vitalbix Daily Complete Timothy is een gezonde keuze voor een paard met overgewicht of met een behoefte aan een rantsoen met een laag suiker- en zetmeelgehalte. Wij verzenden geen voer meer helaas, kosten en regelgeving Postnl maken dit onbetaalbaar. Ophalen in de winkel is nog een optie of het laten bezorgen in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.
SKU VBDCT Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Vitalbix Daily Complete Timothy

Vitalbix Daily Complete Timothy zit vol met essentiële voedingsstoffen. Het bevat vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Het is een echte balancer van hoge kwaliteit en is vrij van luzerne. Complete Timothy bevat verschillende grassoorten, waaronder Timothee gras. Het product bevat geen granen en toegevoegde suikers, hierdoor is het suiker(3%)- en zetmeelgehalte(3%) laag. Ook heeft het een lage caloriewaarde, welke vergelijkbaar is met dat van hooi. Vitalbix Daily Complete Timothy is een gezonde keuze voor een paard met overgewicht of met een behoefte aan een rantsoen met een laag suiker- en zetmeelgehalte.

Waarom Timothy?

  • Een complete aanvulling op het ruwvoer;
  • Combinatie mogelijk met de Vitalbix Active+;
  • Extra aminozuren, ter ondersteuning van weerstand en goede spieropbouw;
  • 10% Lijnzaad;
  • Bron van Omega-3 vetzuren;
  • Ondersteunt een gezonde darmflora;
  • Laag suiker- en zetmeelgehalte;
  • Geen toegevoegde suikers.

Voeradvies per dag

Hoe meer arbeid je paard verricht, hoe groter de behoefte aan vitaminen en mineralen. De tabel hieronder helpt je de juiste hoeveelheid voor je paard te vinden. Met behulp van de Vitalbix maatbeker, kun je de gewenste hoeveelheid makkelijk toedienen aan je paard.

Geen arbeid: 50 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 250 gram per dag.
Lichte arbeid: 60 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 300 gram per dag.
Matige arbeid: 70 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 350 gram per dag.
Zware arbeid: 80 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 400 gram per dag.
Zeer zware arbeid: 90 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een paard van 500 kg voer je 450 gram per dag.

Combineren met andere Vitalbix producten

Wanneer jouw paard voldoende energie heeft en goed op gewicht is, dan volstaat Vitalbix Daily Complete Timothy meestal wel. Maar als je paard iets extra nodig heeft, bijvoorbeeld voor de arbeid, dan kun je de Timothy aanvullen met andere Vitalbix producten. Dit kan bijvoorbeeld met de Vitalbix Active+, een vezelrijke sport muesli.

Vitalbix nu ook in XL box

Nieuwe service! De Vitalbix Daily Complete Timothy XL-Box 400 , 500 of 750 kg is een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet.

Vitalbix

Vitalbix Paardenvoeding bevordert het voeren wat past bij het natuurlijke eetgedrag van een paard. Alle Vitalbix Paardenvoeding is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers en erg goed verteerbaar. Vanwege het grote aandeel van vitaminen & mineralen hoef je aanzienlijk minder te voeren dan van gewone paardenvoeding. Met een rantsoen van voldoende ruwvoer aangevuld met Vitalbix Paardenvoeding help je jouw paard optimaal gezond te houden.
Wij bevelen de Vitalbix producten van harte aan, aan al onze klanten en wij horen niets anders dan positieve feedback van alle gebruikers.

Extra informatie

Merk

Vitalbix

Inhoud

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.