Atorka Spaarsysteem

Door: Yvonne van Dijk

Spaar voor korting bij Atorka

Ken jij ons spaarsysteem al? In deze blog leggen we je uit hoe ons spaarsysteem werkt. Door gebruik te maken van onze spaaractie, spaar je namelijk automatisch voor leuke kortingen! En dat wil je toch niet missen?

Hoe werkt het Atorka spaarsysteem?

Plaats een bestelling op onze website en spaar voor euro’s korting! Bij besteding van € 1,00 ontvang je 1 spaarpunt. Bij 100 punten ontvang je € 1,00 korting. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang je wil door sparen (tot een maximum van 2500). Vanaf 100 punten kun je ze al inwisselen!

Wanneer je genoeg punten hebt gespaard, minimaal 100, krijg je in het afrekenscherm een melding. Hier kun je dan automatisch je punten verzilveren. De korting wordt dan meteen verwerkt. Dit lukt alleen als je bij een vorige bestelling was ingelogd met hetzelfde account. Verschijnt de optie om punten te gebruiken niet bij het afrekenen? Mogelijk ben je dan niet ingelogd óf je hebt nog geen 100 punten gespaard.

Punten sparen

Atorka account

Je hoeft er verder niets voor te doen en het kost je niets extra! Maak nu snel een account aan en log voortaan in op dit account. Het is belangrijk dat je altijd met hetzelfde account inlogt. Doe dit vóór je je bestelling plaatst. Ben je je wachtwoord vergeten? Maak dan geen nieuw account aan, maar vraag een nieuw wachtwoord op.

Voorwaarden spaarsysteem

De spaarpunten gelden niet voor telefonische bestellingen, bestellingen via de mail of anderzijds. De korting wordt namelijk automatisch verwerkt, wanneer je iets besteld op onze website. Helaas is de korting ook niet van toepassing op zadels, zadelpasafspraken, workshops etc. en ook niet op evenementen. Alléén via de webshop! Wil je wel punten sparen met je aankoop op een evenement? Bestel dan vooraf via de website en kies voor ‘ophalen op een evenement’. Handig voor jou en voor ons!

Meer blogs