Atorka Spaarsysteem

Spaar voor korting bij Atorka

Ken jij ons spaarsysteem al? In deze blog leggen we je uit hoe ons spaarsysteem werkt. Door gebruik te maken van onze spaaractie, spaar je namelijk automatisch voor leuke kortingen! En dat wil je toch niet missen?

Hoe werkt het Atorka spaarsysteem?

Plaats een bestelling op onze website en spaar voor euro’s korting! Bij besteding van € 1,00 ontvang je 1 spaarpunt. Bij 100 punten ontvang je € 1,00 korting. Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe lang je wil door sparen (tot een maximum van 2500). Vanaf 100 punten kun je ze al inwisselen!

Wanneer je genoeg punten hebt gespaard, minimaal 100, krijg je in het afrekenscherm een melding. Hier kun je dan automatisch je punten verzilveren. De korting wordt dan meteen verwerkt. Dit lukt alleen als je bij een vorige bestelling was ingelogd met hetzelfde account. Verschijnt de optie om punten te gebruiken niet bij het afrekenen? Mogelijk ben je dan niet ingelogd óf je hebt nog geen 100 punten gespaard.

Punten sparen

Atorka account

Je hoeft er verder niets voor te doen en het kost je niets extra! Maak nu snel een account aan en log voortaan in op dit account. Het is belangrijk dat je altijd met hetzelfde account inlogt. Doe dit vóór je je bestelling plaatst. Ben je je wachtwoord vergeten? Maak dan geen nieuw account aan, maar vraag een nieuw wachtwoord op.

Voorwaarden spaarsysteem

De spaarpunten gelden niet voor telefonische bestellingen, bestellingen via de mail of anderzijds. De korting wordt namelijk automatisch verwerkt, wanneer je iets besteld op onze website. Helaas is de korting ook niet van toepassing op zadels, zadelpasafspraken, workshops etc. en ook niet op evenementen. Alléén via de webshop! Wil je wel punten sparen met je aankoop op een evenement? Bestel dan vooraf via de website en kies voor ‘ophalen op een evenement’. Handig voor jou en voor ons!

Atorka klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top