Doe een wens bij Atorka

Door: Yvonne van Dijk

Doe een wens bij Atorka

Doe een wens bij Atorka is een nieuwe campagne die wij starten op 1 januari 2023. Die wensen kunnen vanalles zijn. 

De eerste wens die wij graag in vervulling laten gaan is de volgende: “hoe krijg ik mijn paard met minder tot geen jeuk de zomer door”. Daar wij uitdagingen niet uit snel de weg gaan en welzijn paard erg belangrijk vinden gaan wij met deze wens aan de slag. 

Schrijf je in op de Zomereczeem Nieuwsbrief en wij vertellen je komende maanden wat te doen om je paard / pony met minder jeuk door de zomer te helpen. Helemaal onderaan de homepage van Atorka vind je de optie om je in te schrijven. Je ontvangt gelijk 10% korting bij je eerste bestelling.

De tweede wens

De tweede wens gaat over zadels. In de mail een berichtje met de vraag hoe je zelf kan beoordelen of je zadel nog wel past. Daar kunnen we ook wel wat mee. Er moest nog een nieuwe datum voor de workshop van Hans van Dijk gepland worden. De nieuwe datum is 18 maart a.s. tijdens die workshop leer je zelf goed te kijken naar de ligging van je zadel. Maar ook leert Hans je te beoordelen of de kussens nog wel recht zijn, of ze niet gevuld moeten worden. Je krijgt tal van tips zodat je op tijd een zadelpasser kunt vragen langs te komen. Ken je zijn E-book al? Hierin vind je al veel tips.

De derde wens…

Wat is jouw wens?

Wij zijn benieuwd! Mail je wens aan julie@atorka.nl wie weet kunnen we er iets mee.

Doe een wens bij Atorka is de nieuwe campagne van 2023 we je nog veel over gaat horen komende tijd.

Meer blogs