Heren jodhpurbroeken

Door: Yvonne van Dijk

Paar maanden geleden hielden wij een enquête over ons bedrijf. De uitslag was goed, maar er was één punt waarop we toch wel wat kritiek op kregen. Dit was onze mannen afdeling. Het aanbod voor heren is veel kleiner dan de collectie voor dames, daar zijn wij ons zeker van bewust. Het aanbod is minder groot, maar ook bij de leveranciers is er niet veel voor mannen. 

Maar, we zijn op zoek gegaan naar nieuwe producten én we hebben inmiddels een leuk aanbod voor de mannen.  

Karlslund heren jodhpurbroeken

Bij Karlslund maken ze regelmatig een broek in unisex model. Dit is dus een broek die zowel door de vrouw als door de man gedragen kan worden. Wij weten dat Dennis van Karlslund zelf continue rijdt in zijn eigen broeken. Van de week spraken wij hem nog, de nieuwe zomerbroek Svalur is hij echt heel tevreden over en draagt hij met veel plezier. Zij hebben ook een maattabel waarin je kunt zien welke damesmaat je moet bestellen als je een man bent. Heb je dus herenmaat 52, dan bestel je de damesmaat 44 op onze site. Ook alle afmetingen staan in de tabel vermeld. Wat je het beste kunt doen is een broek die je goed past, plat op tafel leggen en opmeten. Heb je vragen over de maattabel, neem dan even contact met ons op. 

Hrimnir Askur

Wat een heerlijke broek is dit! Net als de dames broek Embla heeft deze broek Hrimnir Askur vele trouwe fans. Een wat lichter materiaal dan de Admiral en de Karlslund broeken. De Askur is in een regular en lengte maat verkrijgbaar.

Mountain Horse

Voor veel klanten is Mountain Horse bekend van de jassen. Maar sinds een jaar of 2 hebben ze ook een heren jodhpurbroek. En ook een heuse mannen broek, de naam van deze broek is Admiral. Een fijne broek zo horen wij van klanten. Lang genoeg als je zo’n 1.72 bent, soepele stof met siliconen tot op de billen. Beetje jammer is het elastiek onderaan de broekspijp. Deze kan niet onder je voet, maar is zo geplaatst dat die onder je schoen moet. Maar verder een top broek zo vertelde van Hans van Dijk!

Elt jodphur broeken

Van het merk Elt hebben wij de Micro Pro een broek met een goede maatvoering. Draag je maat 50, dan kies je meestal ook maat 50. De Micro is een sterke, wat elastische rijbroek. 

Eques

Eques heeft zalige jodhpur rijbroeken, de dames zijn enorme fan van deze broek. Wij zijn benieuwd wat de heren van deze fijne broek vinden. Materiaal is 4-way stretch, dat zit altijd goed. Lengte is goed, pasvorm is lekker. Kortom een mooie aanvulling in onze shop. 

Bovenkleding voor heren

Bovenkleding voor heren, we hebben van Hrimnir een heerlijk vest, de Primaloft in huis. Topreiter heeft een leuk jack genaamd Kári en van Uhip hebben we een lekker jack. Ook Eques heeft een fijne mannen jas in de collectie. Uiteraard is deze ook bij ons verkrijgbaar. Daarnaast hopen wij de Hrimnir snel alle maten van het regenjack Hekla kan leveren. Dat is een fijn lichtgewicht waterdicht jasje. 

Passen van kleding

Heren, vinden jullie het lastig om online te shoppen? Wij zijn van maandag – vrijdag van 09:00 – 13:00 uur geopend en vanaf 1 maart iedere zaterdag middag van 12:00 – 17:00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, ons telefoonnummer is 0348-446168 of stuur een mailtje

Heren jassen
Muck-Boot-Apex-zip-heren
Muck Boot Apex
Hrimnir Primaloft

Meer blogs