Op zoek naar een jodhpur rijbroek

Door: Yvonne van Dijk

Ben jij op zoek naar een jodhpur rijbroek

Dan ben je aan het juiste adres, wij hebben namelijk de grootste collectie jodhpur rijbroeken van Nederland, wellicht zelfs van de Benelux. Dames- en heren jodhpurbroeken en een enkele voor een jeugdruiter. En van 15 t/m 31 mei staan de jodhpurbroeken in het zonnetje…  

Wat is de meeste favoriete jodhpurbroek

Of welke is fijn voor van de zomer? Veelgestelde vragen, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk, wij vinden de ERSara erg fijn en leuk. Een jeansbroek met kunstleder t/m je billen, hoge tailleband en 4 way stretch. en het afsluitbare zakje op je been is ook handig zo vertellen de klanten. Een broek om in te wonen… en in lengtematen verkrijgbaar. Onlangs was er nog een man in de winkel, op zoek naar een jeansbroek. Die pastte de ERSara en die zat als gegoten. 

Onlangs kregen we nog een review van Helen, zij schreef: “Deze jeans jodhpur broek is de fijnste die ik ooit heb gehad. Inmiddels heb ik hem al een paar keer gewassen en de broek blijft mooi van kleur en ziet er steeds als nieuw uit. De stof is lekker soepel, wat fijn is bij opstappen, wel aansluitend en toch niet te strak in de taille. De broek heeft een handig zijzakje op de dij waar een smart phone in past. Zelf doe ik daar mijn sleutels in. Hij zit zo lekker dat ik hem thuis vaak vergeet uit te trekken.”

Fager Agnes

Zwart of grijs, die keus heb je bij de Agnes. De Fager Agnes is een populaire broek, vanwege het fijne materiaal en zit als gegoten. Agnes is in lengte maten verkrijgbaar, maar ook nog in een lengtemaat + 5 cm. Voor de dames met de super lange benen. Dunner materiaal, maar niet tekenend, ook weer fijn is. Agnes heeft aan de zijkant van je been een zakje, niet afsluitbaar maar wel zo ruim dat de meeste mobiele telefoons er in passen. 

Andere merken

Ook Eques heeft een erg mooi broek, een dames en heren model. Topreiter heeft veel jodphurbroeken, voor dames en heren. Maar ook Hrimnir heeft een jodhpurbroek voor zowel dames en heren. Het Duitse merk Elt heeft vooral damesbroeken, de Cargo van hen is een leuke broek. En niet te vergeten Karlslund, zij hebben een jodhpur rijlegging. Dus een legging met brede broekspijpen, zit zalig en is er ook in lengtematen, in een normale uitvoering, een winter en een zomer uitvoering. 

Vrijwel alle broeken zijn er in zwart, m.u.v. de Fager Agnes, die is er in zwart en grijs. De Cargo van Elt is in zwart en navy leverbaar.

Jodhpur rijbroek actievoorwaarden

Van 15 mei t/m 31 mei ontvang je 10% korting op de aankoop van één jodhpur rijbroek. Bestel je er zelfs 2, dan krijg je 20% korting op beide broeken. 

Code WJB geeft 10% korting bij aankoop van 1 broek. Code WJB2 geeft 20% korting bij aanschaf van 2 broeken.

Stel je besluit 1 van de 2 broeken terug te sturen, dat kan natuurlijk. Dan vervalt de 20% korting, je krijgt dan 10% korting over de broek die je besluit te houden.

Passen van een jodhpur rijbroek

Dat kan altijd bij ons in Montfoort. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 14:00 uur. En wil je buiten die tijden komen, bel dan even om een afspraak te maken, ons telefoonnummer is 0348446168.

Karlslund zomer jodhpurrijlegging
Een zomerse jodhpurrijlegging
ERSara jodhpurbroek
ERSara, de jeansbroek
Jodhpur rijbroek Agnes
Fager Agnes, in zwart en grijs verkrijgbaar

Meer blogs

FAGER TESTBITTEN

Fager bitten testen

Kan ik een Fager bit eerst testen? Die vraag krijgen wij vaak! Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Fager heeft een geweldige bit-quiz

Lees verder >