UHIP Outdoor Functional Wear

Door: Yvonne van Dijk

Uhip Outdoor Functional Wear is de naam van een merk dat wij sinds 2017 verkopen in onze shop. Een jaar later schreven wij deze blog. Dat wij enthousiast zijn over het Zweedse merk Uhip was misschien al duidelijk. Na het enorme succes van de 3-in-1 jas wisten we het zeker: het is een geweldig merk! 

Combineren

De UHIP jassen zijn goed te combineren met een trui, vestje of dunne jas voor de koude dagenZoek je nog een leuk jasje voor onder de trench coat? Of voor een frisse zomeravond? Kijk dan eens naar het Uhip Hybrid jacket. Een sportief, lichtgewicht jacket met een goede pasvorm (valt iets ruim) en heeft lange mouwen met duimlussen. Het Hybrid Jacket houdt je warm, maar ademt ook goed. De voor- en achterkant en de bovenkant van de mouwen is windproof. Het jack bevat synthetisch dons. Onder de armen en aan de zijkanten vind je een zachte fleecestof. Dit zorgt voor meer bewegingsvrijheid en de warmte kun je hierdoor ook goed kwijt.

Ook voor de heren hebben wij een aantal fijne en waterdichte paardrijjassen in onze winkel.

Nieuwe collecties van UHIP Outdoor Functional Wear

In het voor- en najaar ontvangen wij nieuwe collecties van UHIP. Tussendoor kunnen wij producten die zijn uitverkocht soms nabestellen. Maar dat is lang niet altijd mogelijk helaas. Wacht dus niet te lang met het bestellen van de favoriete Uhip item is ons advies.

Uhip materiaal

Uhip heeft wel overwogen keuzes gemaakt voor het materiaal dat men gebruikt in hun producten. Meer hierover vind je op deze pagina.

Review over de Uhip 3 in 1 jas

Fabienne schreef: “Hi!! Zoals al op Instagram aangekondigd wou ik jullie laten weten hoe blij ik ben over mijn 3-in-1 jas van UHIP! Ik werd ook altijd weer gevraagd op stal waar die vandaan is en dat ze toch wel een leuke jas is!  Niet alleen te paard maar ook al op mijn weg naar stal op mijn scooter (ook bij regen) houdt deze jas me warm en droog! Nu ben ik niet meer bang naar stal te gaan bij slecht weer omdat ik droog aankom! Ook op stal tijdens alle klussen doen (hooi halen/stal schoon maken) is deze jas super comfortabel en warm en droog. Om binnen te rijden doe ik vaak de buiten laag af en stap er zo op. Door de handige rits voor én achter kan ik lekker op het zadel zitten. Maar dat was maar op stal. Nu zijn we afgelopen weekend op de Veluwe geweest – 4 dagen in januari – en het was ijs-koud! Maar niet te paard, zodra ik mijn jas aan had voelde ik de kou niet meer en door de lengte waren mijn benen ook lekker beschermd.

Deze jas was mijn kerst cadeau omdat het voor mijzelf een grote investering was, maar achteraf zou ik het zo weer doen. De jas is echt elk euro waard!

UHIP

Wil je meer informatie het Zweedse merk Uhip, neem dan contact op met onze  klantenservice, je kan mailen naar klantenservice@atorka.nl of bel ons het telefoon nummer is 0348 446168. Langskomen kan ook wij zijn maandag tot vrijdag van 09:00 – 14:00 uur open, buiten die tijden langskomen kan ook. Dan wel even een afspraak maken hoor.

Meer blogs