Boett eczeemdeken

89,00175,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Twijfel je over de maat?

De Boett eczeemdeken is een volledige eczeemdeken. Deze deken heeft een losse buikflap en is bedoeld voor paarden welke extra bescherming nodig hebben tegen de irritaties van muggen en vliegen. De deken is ook zonder buikflap te dragen, alhoewel wij dit niet aanraden.  

Beschrijving

Boett eczeemdeken

De Boett eczeemdeken is een eczeemdeken met veel draagcomfort van het bekende merk Boett uit Zweden. De deken heeft een losse buikflap en is bedoeld voor paarden welke extra bescherming nodig hebben tegen steken van muggen en vliegen. De deken is ook zonder buikflap te dragen, alhoewel wij dit niet aanraden. Daarnaast is de eczeemdeken gemaakt van een sterke, ademende stof die ook enigszins waterafstotend en sneldrogend is.

De juiste maat

De maat van een Boett deken correspondeert met de hoofdkap. Heef je paard een maat 5 deken, dan heb je over het algemeen ook een maat 5 hoofdkap nodig. Weet je niet welke maat je paard heeft of twijfel je? Bekijk dan de Boett maattabel.

Details Boett eczeemdeken

De Boett deken wordt geleverd met een losse, verstelbare dekensingel zodat de deken ook zonder de buikflap draagbaar is. De buikflap heeft een extra 3-punts bevestiging waardoor deze zeer goed aansluit en goed op de plaats blijft zitten. Voorzien van extra lange staartflap. Losse stof, voor eventuele reparaties, wordt standaard meegeleverd. De deken is wasbaar in de machine.

Onderhoud Boett eczeemdeken

De levensduur van een Boett deken is gemiddeld ongeveer 3 seizoenen. De levensduur is onder meer afhankelijk van de aard van het paard, het wel of niet aanwezig zijn van objecten in de leefomgeving van het paard die de deken kunnen beschadigen. Maar ook de mogelijkheid die andere pony’s/paarden zien om de deken kapot te krijgen spelen een belangrijke rol in de levensduur van de Boett deken.

Als de deken toch beschadigd is, is het raadzaam om de schade zo snel mogelijk te herstellen zodat u verder uitscheuren voorkomt. Boett dekens worden standaard geleverd met extra reparatie stof. Als u de deken regelmatig uitklopt (minimaal 2 x per week) zorgt u ervoor dat de stof goed blijft ademen en na een regenbui weer snel droogt.

Review

Janneke schrijft: “Ik ben onder de indruk van deze sterke deken, is best een prijs, maar vind het dik waard”
Dayenne heeft alle eczeemdekens getest en gefilmd. Wil je zien hoe de BOETT deken zit? Kijk dan op ons YouTube kanaal.

Extra informatie

Merk

Boett

Kleur

, , ,

Boett maat

0, 00, 1, 1+, 2, 3, 3+, 4+, 4, 5, 5+, 6, 7, 7+, 8, 8+, 9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.