Selecteer een pagina
Aanbieding!

Boett eczeemdeken

162,00238,50

OPRUIMING

De Boett eczeemdekens nu met 10% korting!

Wissen

Beschrijving

Boett eczeemdeken

Boett eczeemdeken een volledige zomer eczeemdeken van het bekende merk Boett uit Zweden. Deze deken heeft  een losse buikflap. De deken is bedoeld voor de paarden welke extra bescherming nodig hebben tegen de irritaties van muggen en vliegen. De deken is ook zonder buikflap te dragen, alhoewel wij dit niet aanraden. Daarnaast is de deken is gemaakt van een sterke, ademende stof die ook enigszins waterafstotend en sneldrogend is.

Review

Janneke schrijft: “ik ben onder de indruk van deze sterke deken, is best een prijs, maar vind het dik waard”

Extra informatie

De Boett deken wordt geleverd met een losse, verstelbare deken singel zodat de deken ook zonder de buikflap draagbaar is. De buikflap heeft een extra 3-punts bevestiging waardoor deze zeer goed aansluit en goed op de plaats blijft zitten. Voorzien van extra lange staartflap. Losse stof, voor eventuele reparaties, wordt standaard meegeleverd. De deken is wasbaar in de machine.

Onderhoud

De levensduur van een Boett deken is gemiddeld ongeveer 3 seizoenen. De levensduur is onder meer afhankelijk van de aard van het paard, het wel of niet aanwezig zijn van objecten in de leefomgeving van het paard die de deken kunnen beschadigen. Maar ook de mogelijkheid die andere pony’s/paarden zien om de deken kapot te krijgen spelen een belangrijke rol in de levensduur van de Boett deken. Als de deken toch beschadigd is, is het raadzaam om de schade zo snel mogelijk te herstellen zodat u verder uitscheuren voorkomt. Boett dekens worden standaard geleverd met extra reparatie stof. Als u de deken regelmatig uitklopt (minimaal 2 x per week) zorgt u ervoor dat de stof goed blijft ademen en na een regenbui weer snel droogt.

Kleuren

Boett eczeemdekens zijn leverbaar in 4 kleuren, de kleur Iceblue, donker bruin, vos en wit. De kleur wit is niet spier wit een beetje wit / grijze kleur.

Hoofdkap

Ook leverbaar zijn de Boett hoofdkappen, wederom in de 4 zelfde kleuren.

Advies bij deken maat

Hierbij de maattabel van de Boett deken 

OPRUIMING

Wij gaan opruimen, er zijn nog een x aantal dekens. Wij geven 10% korting bij bestellingen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om ons te bellen voor overleg. Het gaat erg snel en niet alles is meer leverbaar!! Ons nummer is 0348 446168.

Extra informatie

Maten

, , , , , , , , , , , , , ,

Kleur

, , ,

Andere suggesties…

Translate »