Boett hoofdkap

74,9589,95

Als u dit product koopt, zult u 75-90 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 75-90 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Boett hoofdkap

Boett hoofdkap voor paarden welke ook last hebben van zomereczeem op hoofd en in de maantop. Deze hoofdkap is te dragen in combinatie met de Boett eczeemdeken of de Boett Light deken. De Boett hoofdkap voorkomt steken van muggen aan het hoofd, is waterafstotend en droogt snel. De maat van een Boett deken correspondeert met de Boett hoofdkap. Kocht je ooit een maat 5 deken, dan heb je over het algemeen ook een maat 5 hoofdkap nodig.

Kleuren

Boett eczeemdekens zijn leverbaar in 4 kleuren, de kleur Iceblue, donker bruin, vos en wit. De kleur wit is niet spier wit een beetje wit / grijze kleur.

Extra

Preventieve om zomereczeem te verminderen kan Bye, Bye Itch zijn. Een voedingssupplement waar wij veel positieve reacties op krijgen.

Review

Anke schreef: deze hoofdkap heeft een goede pasvorm net als de deken. Gelukkig een lang halsdeel, waardoor het goed aansluit. Mijn paard is er blij mee.

Advies

Hierbij de maattabel van de Boett dekens. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste maatvoering bel ons dan 0348 446168  of stuur een mailtje naar info@atorka.nl

Niet alle maten zijn momenteel leverbaar helaas!

Extra informatie

Maten

, , , , , , , , ,

Kleur

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »