Bye Bye Itch supplement

42,50

Bye Bye Itch supplement van het merk Hilton Herbs is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Denk hierbij aan zomereczeem ook wel staart- en maneneczeem, SME genoemd. Het supplement is rijk aan essentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk.

Als u dit product koopt, zult u 43 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 43 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Bye Bye Itch supplement

Bye Bye Itch supplement van het merk Hilton Herbs is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Denk hierbij aan zomereczeem ook wel staart- en maneneczeem, SME genoemd. Het supplement is rijk aan essentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk. Het stimuleert een natuurlijke weerstand tegen irritaties. Dit Bye, Bye, Itch supplement bevat ook kruiden die een herstellende en koelende eigenschappen bezitten. Inhoud van de verpakking is 2 kilo. Wij gebruiken dit product zelf en verkopen het al jaren met succes. Ook de lotion van Hilton Herbs is een fijn product.

Dit product is ontwikkeld om te worden gevoerd aan paarden en pony’s in de maanden voorafgaande aan én tijdens het seizoen. Het mag gegeven worden tijdens de winter op een lagere hoeveelheid. Dit supplement is zeer uitvoerig getest in het Verenigd Koninkrijk waar 93 % van de deelnemers aangegeven hebben dat dit product significant geholpen heeft bij het paard of pony. Neem minimaal 1 maand in acht voordat resultaten getoond worden. Ingrediënten: Lijnzaad, Brouwersgist, actieve kool, ijzerhard, brandnetels, diatomeenaarde.

Voeradvies

Je kan onderstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat je hebt. Bij gebruik op lange termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Introduceer de kruiden geleidelijk, net als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in paar dagen. Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (houd rekening met type paard/pony):

Tot 1.28 meter stokmaat:  1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat: 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat:  3 schepjes dagelijks
1.58 m. tot 1.68 m. stokmaat:  4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 m. stokmaat: 4 tot 5 schepjes dagelijks

Wonderen

Wonderen bestaan niet, maar de “fieldtrial” die Hilton Herbs uitgevoerd heeft voor hun product Bye Bye Itch gaf wel goede resultaten bij veel paarden en pony’s. 86,7 % constateerde minder jeuk en 10 % helemaal geen jeuk meer. De trial is in Engeland op verschillende locaties uitgevoerd over een periode van 8 maanden.  De achterliggende gedachte is dat je zomereczeem / SME van binnenuit moet oplossen, door niet het immuunsysteem te verhogen (is altijd een nog go bij auto immuunziekten) maar door afvalstoffen af te vangen (geactiveerde kool en diatomeenaarde) en het paard te voeden met essentiële vetzuren en kruiden met herstellende en koelende eigenschappen.

Filmpje Hilton Herbs

Reviews Bye Bye Itch supplement

Marieke schrijft: “mijn lastige eter doet het goed op Bye, Bye Itch supplement en het eczeem ziet er rustiger uit” En een berichtje van Simone ”stuur je nog een emmer BBI? Paard heeft nog helemaal niet echt geschuurd”. Wij zien vaak dat mensen ieder seizoen weer een aantal zakken bestellen omdat het zo goed bevalt!

Blog zomereczeem

Regelmatig schrijven wij blogs over detoxen van je paard, over zomereczeem, over zadels en over nog veel meer. Lees onze blogs over zomereczeem of meld je aan voor de Atorka Nieuwsbrief.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, ,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top