Bye Bye Itch supplement

39,95149,50

Als u dit product koopt, zult u 40-150 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 40-150 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Bye Bye Itch

Bye Bye Itch supplement van het merk Hilton Herbs is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Denk hierbij aan zomereczeem ook wel SME genoemd. Het supplement is rijk aan esssentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk. Het stimuleert een natuurlijke weerstand tegen irritaties. Dit Bye, Bye, Itch supplement bevat ook kruiden die een herstellende en koelende eigenschappen bezitten. Inhoud van de verpakking is 2 kilo. Ervaringen zijn tot nu toe veel belovend. Ook de lotion van Hilton Herbs is een fijn product.

Nieuwe verpakking

Voorjaar 2019 komt Hilton Herbs met een nieuwe verpakking. Met als doel minder plastic! Wat een fantastisch nieuws is dit.

Bye Bye Itch Supplement

Dit product is ontwikkeld om te worden gevoerd aan paarden en ponies in de maanden voorafgaande aan én tijdens het seizoen. Het mag gegeven worden tijdens de winter op een lagere hoeveelheid.

Dit supplement is zeer uitvoerig gestest in het Verenigd Koninkrijk waar 93 % van de deelnemers aangegeven hebben dat dit produkt significant geholpen heeft bij het paard of pony. Neem aub minimaal 1 maand in acht voordat resultaten getoond worden.
Ingrediënten: Lijnzaad, Brouwersgist, actieve kool, ijzerhard, brandnetels, diatomeenaarde.

Voeradvies:

Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)
Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 tot 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?

Je kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat je hebt. Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruiden producten adviseren wij na plusminus 6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.
Introduceer de kruiden geleidelijk, net als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in paar dagen.

Reviews

Marieke stuurt schrijft: “mijn lastige eter doet het goed op Bye, Bye Itch supplement en het eczeem ziet er rustiger uit” Of berichtje van Simone, stuur je nog een emmer BBI? Paard heeft nog helemaal niet echt geschuurd en veel bomen etc hier.

Wonderen

Wonderen bestaan niet, maar de “fieldtrial” die Hilton Herbs uitgevoerd heeft voor hun product Bye Bye Itch gaf wel goede resultaten bij veel paarden en pony’s. 86,7 % constateerde minder jeuk en 10 % helemaal geen jeuk meer. De trial is in Engeland op verschillende locaties uitgevoerd over een periode van 8 maanden.  De achterliggende gedachte is dat je zomereczeem / SME van binnenuit moet oplossen, door niet het immuunsysteem te verhogen (is altijd een nog go bij auto immuunziekten) maar door afvalstoffen af te vangen (geactiveerde kool en diatomeenaarde) en het paard te voeden met essentiële vetzuren en kruiden met herstellende en koelende eigenschappen.

Blog

Regelmatig publiceren wij een blog over zomereczeem. Wil jij deze in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Atorka Nieuwsbrief en kies als onderwerp zomereczeem.

Tip of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, ons email adres is info@atorka.nl 

Inhoud

, ,

Merk

Hilton Herbs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top