Gluco Balance

62,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Levertijd ca. 2 werkdagen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Gluco Balance is voor paarden en pony’s met overgewicht, door een verstoorde (suiker)stofwisseling, bijvoorbeeld door overmatige consumeren van fructosamine uit -voornamelijk- Engels raaigras. De inhoud van de maatschep is circa 8 gram. Inhoud van de pot is 500 gram.
SKU PYGLU13013 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Phytonics Gluco Balance

Gluco Balance is voor paarden en pony’s met overgewicht, door een verstoorde (suiker)stofwisseling, bijvoorbeeld door overmatige consumeren van fructosamine uit -voornamelijk- Engels raaigras. Dosering tenzij de arts of therapeut is de 1e week 2x daags 1 maatschep voor paard en een 3/4 maatschep voor de pony. Na de eerste week is 1x daags voldoende. De inhoud van de maatschep is circa 8 gram. Inhoud van de pot is 500 gram.

Ondersteunen met Gluco Balance

Wist je dat gras begint te groeien bij een bodemtemperatuur vanaf 5 – 8°C en dat de hoogste grasgroei plaats vindt bij een gemiddelde bodemtemperatuur van 15°C?

In het jonge voorjaarsgras zitten veel suikers, insuline resistentieklachten zoals hoefbevangenheid manifesteren zich dus voornamelijk in het voorjaar. Het is aan te raden uw paard rustig weer te laten wennen aan het gras. Voor ondersteuning van de suikerstofwisseling is er de Phytonics Gluco Balance.

Gluco Balance voor gezonde hoeven

GlucoBalance wordt ook ingezet bij paarden voor gezonde hoeven, voor de pancreas, voor de spieren en het oudere paard, indien problemen worden veroorzaakt door teveel fructosamine.
Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen. Bij ernstige toename de dosering halveren, of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen. Phytonics GlucoBalance kan over het voer gegeven worden, bij droogvoer is het aan te raden het een beetje nat te maken zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Slowfeeders

Uiteraard heeft een paard wel voldoende ruwvoer nodig, misschien is ruwvoer uit een slowfeeder een goede optie voor jouw paard. Lees ook de blog over slowfeeders.

Samenstelling Gluco Balance

Agnus castus, Berberis vulgaris, Brassica oleracea, Brassica oleracea italica, Carduus marianus, Cinnamomum ceylanicum, Corylus avellana, Cynara scolymus, Trigonella foenum-graecum , Foeniculum vulgare, Glycyrrhiza glabra, Herba polygoni, Hibiscus sabdariffa, Petroselium crispum, Rosmarinus officinalis , Salvia officinalis, Spinacia oleracea, Urtica urens, Vitis vinifera, Zingiber. Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Fructo Oligo Sacchariden. Bioflavonoiden, Hesperidine, Himalayazout, Montmorilloniet.

Extra informatie

Merk

Phytonics

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.