, , ,

FIR-Tech Human hoofdband

16,00

Catago FIR-Tech hoofdband. Na groot succes met de producten voor paarden en honden, komt Catago nu met de FIR-Tech Human collectie.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5024 Categorieën: , , , Tags: ,

FIR-Tech Human hoofdband

FIR-Tech Human hoofdband. Na groot succes met de producten voor paarden en honden, komt Catago nu met de FIR-Tech Human collectie. De Catago FIR-Tech Healing fleece hoofdband is ideaal in de winter. De hoofdband helpt om het voorhoofd, de oren en het eerste stukje van de nek warm te houden op de koude winterdagen.

Catago FIR-Tech

FIR-Tech staat voor: Far Infrared Rays Technology. De FIR-Tech producten van Catago kenmerken zich door de keramische deeltjes, verweven in de stof. Deze deeltjes weerkaatsen de lichaamswarmte. Je kunt het vergelijken met de straling in een infraroodsauna. De keramische deeltjes zorgen voor een betere doorbloeding, opwarming van de spieren, afvoer van afvalstoffen en meer ontspanning. Bij de paarden hebben de producten, zoals dekens, dekjes en nekbeschermers, zich wat ons betreft al lang bewezen.

De FIR-Tech producten die voor de mens verkrijgbaar zijn: een hoofdband, knieband, elleboogband en enkelsteun. Uiteraard niet alleen voor ruiters! Tussen de foto’s van de producten kun je ook een maattabel vinden.

Catago

Catago Equesterian is een Deens familiebedrijf van de familie Lausen. Het doel van Catago is om hoge kwaliteit producten te leveren met een maximaal comfort voor paard en ruiter. Catago streeft ernaar om paard en ruiter comfortabel en moeiteloos te laten presteren.
Naast de geweldige paardendekens, zadeldekjes en hoofdstellen biedt Catago natuurlijk ook de inmiddels beroemde FIR-TECH collectie voor paard en mens aan.

Merk

Catago

Maten

, , ,

Andere suggesties…

Scroll naar top