Actie!

Catago Hybrid IJslander zadeldek met neopreen

74,95 69,95

Dit IJslander dekje met neopreen is gemaakt van functionele kwaliteitsstoffen. Het zadeldek heeft de bekende vorm van een Catago zadeldek, dat schuren langs de rug voorkomt. Het zadeldek is thermoregulerend, ademend, antistatisch en antibacterieel.

 

Als u dit product koopt, zult u 70 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 70 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 85011 Categorieën: , Tags: ,

Catago Hybrid IJslander zadeldek met neopreen

Catago Hybrid IJslander zadeldek met neopreen is gemaakt van functionele kwaliteitsstoffen. LET OP: Levering verwacht half juli 2020. Het zadeldek heeft de bekende vorm van een Catago zadeldek, dat schuren langs de rug voorkomt. De binnenkant van het zadeldek is bedekt met de functionele hybride stof met grafeenprint. Het grafeen zorgt ervoor dat de stof thermoregulerend is, zodat de warmte van het lichaam van het paard gelijkmatig over het hele stofoppervlak wordt verdeeld om koude plekken of oververhitting te voorkomen.

De stof is ook zeer ademend en laat overtollige warmte ontsnappen, de stof is tevens antistatisch en antibacterieel. De grafeenprint is gemaakt van koolstoffragmenten die energie sturen en de statische elektriciteit wegleiden van het paard / de vacht. Ook dankzij het stuk op de rug is er extra veel ventilatie. Het neopreen zorgt voor een extra schokabsorptie en verdeelt de druk van het gewicht van de ruiter. Met D-ringbandjes om het dekje aan je zadel te bevestigen.

Foto’s

Daar er nog geen foto’s zijn van het IJslander zadeldek, hebben wij tijdelijk foto’s van het dressuur zadeldekje geplaatst. Deze is trouwens te bestellen via de klantenservice!

Levertijd

Deze Hybrid zadeldekjes verwachten wij medio juli te kunnen leveren. Wil je zeker zijn van een exemplaar, reserveer dan nu alvast door te bestellen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Merk

Catago

Translate »
0
Scroll naar top