Eques anti-slip teugel met musketon

35,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques Anti-slip teugel met musketon is een zachte teugel met stoppers en musketonhaken. Door de musketonhaken is de teugel gemakkelijk te bevestigen aan het bit. De ribbels zorgen ervoor dat de teugel anti-slip is.
SKU ET-0001-S Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eques Anti-slip teugel met musketon

De Eques Anti-slip teugel met musketon is een zachte teugel met stoppers en musketonhaken. Door de musketonhaken is de teugel gemakkelijk te bevestigen aan het bit. De ribbels zorgen ervoor dat de teugel niet makkelijk glijdt in je handen. De lengte is 240 cm en de breedte is 15 mm.

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft niet alleen kwalitatief hoogwaardige zadels, maar ook een mooie lijn hoofdstellen en een prachtige kledinglijn.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.