Eques black IJslands bit lang

174,00

Het Eques black IJslands bit lang is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit lange en zwart gelakte scharen.

De lange scharen bieden een maximaal hefboomeffect. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 10cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeeld de druk over de nek, de mond en de kaak

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EL-0022 Categorieën: , Tags: , ,

Eques IJslands bit lang

Het Eques black IJslands bit lang is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit lange en zwart gelakte scharen. Het bit is gemaakt van rvs materiaal. De lange scharen bieden een maximaal hefboomeffect. Door de matzwarte lak heeft het bit een elegante uitstraling. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 10cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeelt de druk over de nek, de mond en de kaak.

Kenmerken Eques IJslands bit lang

  • dubbel gebroken bit
  • RVS
  • Elegante uitstraling
  • Maximaal hefboomeffect

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Bit maat

, ,

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top