Eques black IJslands bit medium

174,00

Het Eques black IJslands bit medium is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit medium lange en zwart gelakte scharen.

De medium lange scharen bieden een gemiddeld hefboomeffect. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 7cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeeld de druk over de nek, de mond en de kaak.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: EL-0021 Categorieën: , , Tags: , ,

Eques IJslands bit medium

Het Eques black IJslands bit medium  is een dubbel gebroken IJslands bit met een koper tussenstuk. Ook heeft het bit medium lange en zwart gelakte scharen. Het bit is gemaakt van rvs materiaal. De medium lange scharen bieden een gemiddeld hefboomeffect. Door de matzwarte lak heeft het bit een elegante uitstraling. Het middenstuk is gemaakt van koper wat zorgt voor een ‘warme’ smaak voor het paard. De scharen hebben een lengte van 7cm en de dikte van het bit is 10mm. De ketting verdeelt de druk over de nek, de mond en de kaak.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.
Wil je meer weten over de bitten? Lees dan onze blog.

Kenmerken Eques IJslands bit lang

  • dubbelgebroken bit
  • RVS
  • Elegante uitstraling
  • Gemiddeld hefboomeffect

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Bit maat

, ,

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top