Fager Mia Titanium bustrens

129,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Twijfel je over de maat?

Fager Mia Titanium bustrens is een lichtgewicht dubbelgebroken titanium bit met een speciale lock-up functie. Het mondstuk van Mia geeft ontlast de lagen en blokkeert naar boven. Dat kan goed zijn voor paarden met een laag gehemelte, een kleine tong en gevoelige lagen.

Beschrijving

Fager Mia Titanium bustrens

Fager Mia Titanium bustrens is geschikt als jij jouw paard als volgt zou omschrijven;

  • Kan onrustig zijn in de mond, maar wordt te stijf bij rechte bitten
  • Gevoelig voor druk, vermijdt regelmatig het contact.
  • Heeft moeite om verbinding te maken met de ruiter.
  • Kan overdreven reageren als je de teugels aanneemt en zijn hoofd omhoog gooien.
  • Onwillig om na te geven.

Omschrijving

Mia is een lichtgewicht dubbelgebroken titanium bit met een speciale lock-up functie. Het mondstuk van Mia geeft ontlast de lagen en blokkeert naar boven.

Dat kan goed zijn voor paarden met een laag gehemelte, een kleine tong en gevoelige lagen. Het bit vergrendelt niet naar voren zoals een normaal lock-up bit doet, waardoor je niet het stijve gevoel krijgt van een recht bit.

De bewegende delen worden van de tong weggedraaid, wat een zachtere, soepelere druk op de tong geeft. Dit kan goed zijn voor paarden die overdreven kunnen reageren als je de teugels aanneemt en geen aanleuning hebben. Het lichtgewicht materiaal zorgt ervoor dat je een licht gevoel in de hand houdt.

Als je op zoek bent naar een vriendelijk bit voor een gevoelig paard, raden we je zeker aan om Fager Mia Titanium bustrens te proberen.

Maten:

Kijk voor de juiste maat van de Fager Mia Titanium bustrens op de matentabel.

Wij leveren alle Fager biten, ook in de maten en modellen die niet vermeld in de webshop staan.

Dus ben je op zoek naar een specifiek Fager bit? Neem dan contact op met de Atorka klantenservice.

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.

Fager

Fager is gestart als een modern bitten merk, waar ze het ontwerpen van bitten naar een nieuw level brengen. Deze lichtgewicht bitten worden met de hand gemaakt van hoogwaardig staal en titanium door de beste fabrikanten ter wereld. Elk ontwerp is zorgvuldig gemaakt, met het gevoelige paard in het achterhoofd. Met Fager vind je een oplossing om het comfort en de kwaliteiten van je paard te verbeteren. 

Extra informatie

Maten

, , ,

Merk

Fager

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.