Feed-X draad haspel 15m

235,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Feed-X draad haspel 15m, enkel draads in combinatie met de Feed-X Gate Timer 6 of 12 uur ontzorgt! Zet alles klaar en je paarden gaan zelf de weide op of de paddock in. De timer zorgt er namelijk voor dat de draad opengaat. Nieuwsgierig, lees dan onze blog.
SKU G15 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Feed-X draad haspel 15m

Feed-X draad haspel 15m, enkel draads. Ideaal lijkt het ons wanneer je van te voren alles kan klaarzetten en je paarden zelf op een door jou gekozen moment naar hun voer kunnen gaan. Zonder dat je zelf aanwezig bent. Dat kan door middel van de Feed-X Gate Timer 6 of 12 uur én het bijhorende draadhaspel. Dit product bevat een haspel met schrikdraad, een poortgreep, een montage schroef, isolatiehuls en afstandhouder en natuurlijk de gebruiksaanwijzing. De Gate-Timer zelf dien je los er bij te bestellen.

Waarom dit automatische systeem?

✔ Minder stress, meer vrijheid – garandeert iedere dag zelfde voertijden voor je paarden dankzij automatisch systeem
✔ Mechanische timer – net zo gebruiksvriendelijk als een eierwekker, geen extra stroom aansluiting of batterij nodig
✔ Tevreden paarden, ontspannen ruiters – zorg één keer per dag voor de paarden en laat alles automatisch doen

Feed-X systeem handleidingen

Hieronder vind je de handleidingen voor de verschillende Feed-X systemen. Klik op de juiste handleiding en deze zal downloaden naar je computer.

Product bekijken op YouTube

Nieuwsgierig naar dit product? Bekijk dan de video van de Feed-X via het Atorka YouTube kanaal. In het filmpje zie je het Feed-X systeem in werking.

Feed-X

Het Zweedse familiebedrijf SCS Swedish Control System AB is opgericht in 1985. Sindsdien zijn er een groot aantal ideeën uitgeprobeerd. Denk hierbij aan elastische touwen tot veerpoorten, maar er is ook getest met bandhaspels. Tientallen jaren van testen en tegenslagen zijn doorstaan om uiteindelijk op deze slimme oplossing te komen.

Extra informatie

Optie

Set met GT12 timer, Set met GT6 timer

Merk

Feed-X

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.