Frans sweet gold watertrens

99,00

Duits zilver lijkt op zoet ijzer, maar heeft meer een kopersmaak. Maar het geheim, laten we zeggen superkracht, zit hem in de vorm. Frans heeft de beste vorm voor een paard dat een recht bit kan hebben. We hebben de boog naar voren gemaakt, en ook iets naar boven. Anatomisch – om de natuurlijke rondingen van de paardenmond te volgen.

Als u dit product koopt, zult u 99 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 99 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: FRANS Categorieën: , , Tag:

Frans sweet gold watertrens

Frans sweet gold watertrens. We weten dat hij niet blauw is, en we zullen je vertellen waarom. Deze keer konden we geen compromis sluiten over de smaak. Duits zilver lijkt op zoet ijzer, maar heeft meer een kopersmaak. Maar het geheim, laten we zeggen superkracht, zit hem in de vorm. Frans heeft de beste vorm voor een paard dat een recht bit kan hebben. We hebben de boog naar voren gemaakt, en ook iets naar boven. Anatomisch – om de natuurlijke rondingen van de paardenmond te volgen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Bit maat

, , , ,

Merk

Fager

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top