Graasmasker Comfy

34,90

Een graaskorf met een bont randje voor paarden die snel de huid stuk schuren. De korf heeft een rubberen bodem met een opening van ca 2,5 cm doorsnede. Hierdoor wordt de voedingsopname van het gras gereduceerd. Op is helaas op!

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 610717 Categorieën: , Tags: , ,

Graasmasker Comfy

Graasmasker Comfy is een graaskorf met een bont randje voor paarden die snel de huid stuk schuren. De korf heeft een rubberen bodem met een opening van ca 2,5 cm doorsnede. Hierdoor wordt de voedingsopname van het gras gereduceerd. Handig voor paarden die snel te zwaar worden, maar ook voor de paarden met kans op hoefbevangenheid. Dit masker zit vast aan een sterk  én op 5 punten instelbaar halster. Dit halster heeft een sterke karabijn haak.

Maat Graasmasker Comfy

Wij leveren dit grasmasker in de maat cob.

Rustig eten met een slowfeeder

Naast de graaskorven zijn ook hooinetten en slowfeeders een mogelijkheid om je paard langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld, de graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen, of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Blogs graaskorf en slowfeeder

Wil je meer weten over het gebruik van een graaskorf / grasmasker? Wij schreven een blog over de voor- en nadelen van een graaskorf / grasmasker. Ook schreven wij over het gebruik van slowfeeders, ook dit is een mooi product om je paard wat langzamer te laten eten.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , , ,

Merk

Busse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top