Graasmasker Muzzle Air

Oorspronkelijke prijs was: €29,95.Huidige prijs is: €24,50.

Aantal

Vaak samen gekocht met

Gluco Balance

Gluco Balance is voor paarden en pony's met overgewicht, door een verstoorde (suiker)stofwisseling, bijvoorbeeld door overmatige consumeren van fructosamine uit -voornamelijk- Engels raaigras. De inhoud van de maatschep is circa 8 gram. Inhoud van de pot is 500 gram.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Graasmasker Muzzle Air, ook wel graaskorf genoemd. Iedereen heeft een andere benaming. Deze graaskorf heeft een rechthoekige uitsparing waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden. Maar door de extra ruimte rondom de neus is deze graasmasker extra luchtig, en er kan wel normaal gedronken worden.
SKU 28501201 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Graasmasker Muzzle Air

Graaskorf Muzzle Air, ook wel graaskorf genoemd. Iedereen heeft een andere benaming. Dit graasmasker heeft een rechthoekige uitsparing waardoor er aanzienlijk minder gras gegeten kan worden. Maar door de extra ruimte rondom de neus is deze graaskorf extra luchtig, en er kan wel normaal gedronken worden. Graaskorven zijn een hulpmiddel om bijvoorbeeld overgewicht en hoefbevangenheid te voorkomen c.q. tegen te gaan. Afhankelijk van het type korf kan de grasopname gereduceerd worden met zo’n 30 – 40%.

Maten

S = pony  |  M = cob  |  L = full

Rustig eten

Naast de graaskorven zijn ook hooinetten en slowfeeders een mogelijkheid om je paard langzamer te laten eten. De slowfeeders en hooinetten gebruik je op stal en in de paddock bijvoorbeeld, de graaskorf in het weiland. Ideaal om bijvoorbeeld hoefproblemen te voorkomen, of voor paarden die snel wat aan de zware kant zijn.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Maten

, , ,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.