Harry’s Horse Neusnetje

8,95

Aantal

Misschien heb je ook interesse in

InsektoVet 100% natuurlijk vliegenspray

InsektoVet 100% natuurlijk vliegenspray is een volledig natuurlijk product tegen vliegen en andere insecten.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Harry’s Horse Neusnetje is ideaal als jouw paard veel last heeft van vliegen op zijn neus. Maar ook erg nuttig voor paarden die last hebben van pollen of andere ‘vliegende beestjes of deeltjes’ die de neus van jouw paard irriteren!

Beschrijving

Harry’s Horse Neusnetje

Harry’s Horse Neusnetje is ideaal als jouw paard veel last heeft van vliegen op zijn neus.
Maar ook erg nuttig voor paarden die last hebben van pollen of andere ‘vliegende beestjes of deeltjes’ die de neus van jouw paard irriteren!

Kenmerken:

  • Zeer effectieve neusbescherming.
  • Anatomisch gevormd om de neus maximaal te beschermen tegen vliegen, pollen etc.
  • De ademhaling van het paard en het bit-gebruik worden niet gehinderd
  • Verkrijgbaar in de maten pony en full
  • Kleur zwart

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Kleur

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.