Slowfeeder Deluxe

19,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Fijne slowfeeder, fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd.

Beschrijving

Slowfeeder Deluxe

Deze sterke Slowfeeder Deluxe van het merk Harry’s Horse heeft een fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd. Deze slowfeerder is gemaakt van HDPP materiaal (High-Density polypropylene)  en de afmeting van deze slowfeeder is 90 cm x 60 cm. Hoeveel voer hier in kan is afhankelijk van hetgeen je voert, denk hierbij aan droog hooi of voordroog of kuilvoer.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze digitale weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Aantal

3 = 2, 1

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.