Slowfeeder Deluxe

19,95

Fijne slowfeeder, fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Slowfeeder Deluxe

Deze sterke Slowfeeder Deluxe van het merk Harry’s Horse heeft een fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd. Deze slowfeerder is gemaakt van HDPP materiaal (High-Density polypropylene)  en de afmeting van deze slowfeeder is 90 cm x 60 cm. Hoeveel voer hier in kan is afhankelijk van hetgeen je voert, denk hierbij aan droog hooi of voordroog of kuilvoer.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze digitale weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie.

Harry’s Horse

Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen. Het zijn ingrediënten voor vele onvergetelijke momenten. Harry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

U vindt de artikelen van Harry’s Horse® bij de betere ruitersportdetailhandel in Europa en zelfs ver daarbuiten. Happiness Starts Here!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Harry's Horse

Aantal

3 = 2, 1

Andere suggesties…

Scroll naar top