Harry’s Horse Slowfeeder Deluxe

19,9539,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Harry’s Horse Slowfeeder DeLuxe heeft een maassysteem van 4cm x 4cm  en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd. Afmeting is  90cm x 60cm. 

Beschrijving

Harry’s Horse Slowfeeder Deluxe

DeHarry’s Horse Slowfeeder Deluxe heeft een fijn maassysteem (4 x 4 cm) en hierdoor wordt de snelheid van de ruwvoeropname van je paard vertraagd. Deze slowfeerder is gemaakt van HDPP materiaal (High-Density polypropylene. Hoeveel voer hier in kan is afhankelijk van hetgeen je voert, denk hierbij aan droog hooi of voordroog of kuilvoer. Wij leveren deze slowfeeder in de maten M, L en XL.

Het materiaal is knooploos, beter voor het gebit van je paard bijvoorbeeld. Door het fijne maassysteem wordt de snelheid van de ruwvoeropname vertraagd en de fourage-tijd verlengd. De slowfeeder heeft 4 lussen voor bevestiging.

Afmeting slowfeeder

Maat M = 90cm x 60cm – maat L = 120cm x 90cm – maat XL = 160cm x 100cm

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze digitale weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Aantal

3 = 2, 1

Maten

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.