HELTIE Horse Silicium

4,80183,50

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
HELTIE Horse Silicium is gemaakt van gehydroliseerde silicium en ondersteunt de opbouw van botten, kraakbeen, hoeven, huid en vacht.
  • bouwstof voor bindweefsel
  • voor een goede botaanmaak
  • bij zand eten
  • voor sterke hoeven

Beschrijving

HELTIE Horse Silicium

HELTIE Horse Silicium is gemaakt van gehydroliseerde silicium en ondersteunt de opbouw van botten, kraakbeen, hoeven, huid en vacht.

Heltie Horse silicium ondersteunt de aanmaak van lichaamseigen glucosamine en kan worden ingezet bij paarden die zand eten of bij paarden met een mindere kwaliteit hoeven. Silicium bevat een actieve, gehydroliseerde vorm van silicium die 100% opneembaar is. De siliciummoleculen zijn zeer klein waardoor deze de darmwand kunnen passeren.

Het mineraal silicium hoort bij het basisrantsoen voor paarden. Silicium speelt een belangrijke rol bij botaanmaak en ook bij de aanmaak van kraakbeen. Het mineraal silicium is daarom uitermate geschikt voor zowel jonge paarden, als oudere paarden. 

Let op: Silicium kan niet tegen vorst.

HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Extra informatie

Merk

HELTIE Horse

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.