HELTIE Horse Straalgel

20,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
HELTIE Horse Straalgel is nieuw in ons assortiment en raden wij aan bij paarden die last hebben van natte en/of onrustige hoefstralen.  

Beschrijving

HELTIE Horse Straalgel

HELTIE Horse Straalgel is nieuw in ons assortiment en raden wij aan bij paarden die last hebben van natte en/of onrustige hoefstralen.

De straalgel is vervaardigd op basis van effectieve micro-organismen (blije bacteriën), rietsuikermelasse en water.
De goede bacteriën ondersteunen het zelf herstellend vermogen van de straal en zorgen voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën. HELTIE horse Straalgel bevordert het natuurlijk evenwicht, waardoor de ongunstige bacteriën worden verdreven.

Toepassing

Voor gebruik de hoef eerst grondig reinigen. Daarna de straalgel royaal aanbrengen in de straalgroeven.

Voor een optimaal resultaat breng je de gel 1 tot 2x daags aan.

HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Extra informatie

Merk

HELTIE Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.