Het Nieuwe Voeren

37,50

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het Nieuwe Voeren is een Praktisch handboek voor een beter paardenwelzijn, geschreven door Drs. Annette van Weezel Errens.

Beschrijving

Het Nieuwe Voeren

Het Nieuwe Voeren is een Praktisch handboek voor een beter paardenwelzijn, geschreven door Drs. Annette van Weezel Errens.

Veel van onze normale handelingen rondom voeren en trainen van paarden stammen nog uit de vorige eeuw. Tijd voor verandering! Om een paard goed te kunnen voeren, is het belangrijk dat het rantsoen passend is en dat een paard het voer goed kan verteren. Paarden goed voeren blijft maatwerk. Er is een aantal basisregels die Annette uitlegt in dit boek. Als het paard gezond is en er aan deze basisregels voldaan wordt, dan is de volgende stap om te kijken naar zinvolle aanvullende voedingsstoffen of supplementen. Maar wel in deze volgorde…
Annette werd in 2019 al bekroond met de HIP-award tot ‘kantelaar’ van de hippische sector.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.