VITALstyle Hoef & Pees

53,99

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
VITALstyle Hoef & Pees geeft een goede ondersteuning bij brokkelhoeven en gevoelige pezen en zorgt voor een uitstekende hoefkwaliteit. Ook zorgt het voor een gezonde huid en sterke pezen.
SKU 1102406 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

VITALstyle Hoef & Pees

VITALstyle Hoef & Pees is een mineralenvoeder met silicium voor paarden en zorgt voor sterke hoeven en pezen. Een tekort aan silicium en calcium kan leiden tot een verminderde hoefkwaliteit en zwak bindweefsel. VITALstyle Hoef & Pees geeft een goede ondersteuning bij brokkelhoeven en gevoelige pezen en zorgt voor een uitstekende hoefkwaliteit. Ook zorgt het voor een gezonde huid en sterke pezen.  Het voeradvies voor een paard van 400- 600 kg is 70g per dag.

Kenmerken VITALstyle Hoef & Pees

  • Ondersteuning bij brokkelhoeven en gevoelige pezen
  • Bevat silicium en calcium voor een optimale hoefkwaliteit
  • Bevat een Elastine-formule voor veerkrachtige hoeven

Voeradvies

Voeradvies per dag
Paard 600 kg 80 g
Paard 400- 600 kg 70 g
Pony 150 – 300 kg 60 g
Veulen 30 g

Aantal dagen met verpakking bij een dosering Hoef & Pees van 80 gram:
4 kilo = 50 dagen

Samenstelling VITALstyle Hoef & Pees

Grasmeel, tarwegries, 7,5% kalkwier (Maerl), 4% gist, moutkiemen, sojaolie.

Analyse: 10,0% ruw eiwit, 2,5% ruw vet, 6,3% ruwe celstof, 46,0% ruwe as, 28,0% zoutzuur onoplosbare as, 3,0% calcium, 0,9% fosfor, 0,3% natrium, suiker 3%, zetmeel 7%.

VITALstyle

VITALstyle was eerder bekend onder de naam ECOstyle dierproducten, echter vanaf vorig jaar is de naam gewijzigd naar VITALstyle. Dit heeft niks veranderd aan de ingrediënten en samenstelling en ook de missie “elk dier gezond met natuurlijk ingrediënten” blijft gelijk. Ben je op zoek naar natuurlijke producten, supplementen of verzorgingsproducten voor je paard? De VITALstyle producten zijn op basis van geneeskrachtige kruiden. De kracht van de natuur heeft je paard veel te bieden en is onmisbaar voor de gezondheid van je paard.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.