Hooinet Heavy Duty

14,95

Een sterk hooinet met kleine mazen, welke ook als slowfeeder  voor je paard of pony goed inzetbaar is. Sterke en slijtvaste slowfeeder zo horen wij van klanten. En wil je weten hoeveel jij je paard nu eigenlijk voert? Bestel dan gelijk de digitale weegschaal mee.

 

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 36000712 Categorieën: , Tags: , , ,

Hooinet Heavy Duty

Hooinet Heavy Duty heeft kleine mazen ( ca. 4,5 x 4,5 cm) en heeft een afmeting van 67 x 81 cm. Het is gemaakt van HDPP materiaal, hierdoor is het dit net sterk en waterafstotend. Bovenaan zit een lus om het samen te trekken. Doordat de mazen klein zijn kan er ook fijn hooi in. Deze Heavy Duty wordt ook vaak ingezet als slowfeeder voor je paard of pony.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie. Daarnaast ook handig in combinatie met de Gate-Timers. Wat dit zijn, dat lees je in deze blog.

Over Harry’s Horse

Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen. Het zijn ingrediënten voor vele onvergetelijke momenten. Harry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Harry's Horse

Andere suggesties…

Scroll naar top