,

Hooinet Heavy Duty

14,95

Een sterk hooinet met kleine mazen, welke ook als slowfeeder  voor je paard of pony goed inzetbaar is. Sterke en slijtvaste slowfeeder zo horen wij van klanten. En wil je weten hoeveel jij je paard nu eigenlijk voert? Bestel dan gelijk de digitale weegschaal mee.

 

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 36000712 Categorieën: , Tags: , , ,

Hooinet Heavy Duty

Hooinet Heavy Duty heeft kleine mazen ( ca. 4,5 x 4,5 cm) en heeft een afmeting van 67 x 81 cm. Het is gemaakt van HDPP materiaal, hierdoor is het dit net sterk en waterafstotend. Bovenaan zit een lus om het samen te trekken. Doordat de mazen klein zijn kan er ook fijn hooi in. Deze Heavy Duty wordt ook vaak ingezet als slowfeeder voor je paard of pony.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie. Daarnaast ook handig in combinatie met de Gate-Timers. Wat dit zijn, dat lees je in deze blog.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Merk

Harry's Horse

Andere suggesties…

Scroll naar top