Hrimnir dubbele longeerlijn

99,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hrimnir dubbele longeerlijn is zorgvuldig ontworpen om optimale controle en comfort te bieden aan IJslandse paarden tijdens het longeren. Deze teugels zijn vakkundig gemaakt in samenwerking met FT mastertrainer Þórarinn Eymundsson.

Beschrijving

Hrimnir dubbele longeerlijn

Hrimnir dubbele longeerlijn is zorgvuldig ontworpen om optimale controle en comfort te bieden aan IJslandse paarden tijdens het longeren.

Deze teugels zijn vakkundig gemaakt in samenwerking met FT mastertrainer Þórarinn Eymundsson.

De teugels zijn optimaal vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Met een totale lengte van 16 meter, verdeeld in twee eenheden van 8 meter die naadloos met een karabijnhaak kunnen worden verbonden, bieden deze teugels veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende trainingsscenario’s.

Elke unit is voorzien van een stuk opgerold nylonkoord van 3,5 meter, ontworpen om bewegingsvrijheid door de ringen van de longeersingel mogelijk te maken, waardoor een comfortabele en ongeremde beweging wordt bevorderd.

De resterende 4,5 meter van de lijn is gemaakt van met rubber bedekte banden, wat bijdraagt aan een totale lengte van 8 meter.

Het met rubber beklede gedeelte is 1,2 centimeter breed, terwijl het nylon koordgedeelte 0,9 centimeter breed is.

De stof en het ontwerp verbeteren de grip en controle en ondersteunen een effectieve communicatie tussen paard en ruiter tijdens longeersessies.

De opname van duurzame stalen drukknopen aan elk uiteinde zorgt voor een veilige bevestiging en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.

Onze dubbele longeerlijnen zijn ontworpen met de specifieke behoeften van IJslandse paarden in gedachten en bieden een perfecte balans tussen kracht, flexibiliteit en comfort, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor uw paardentraining.

Ze zijn te gebruiken als enkele teugel, maar zijn door hun iets zwaardere materiaal en hun ontwerp, dat een goede en gemakkelijke bediening biedt, vooral praktisch voor dubbel longeerwerk.

Kenmerken:

 • Zorgvuldig ontworpen om IJslandse paarden optimale controle en comfort te bieden tijdens longeeroefeningen
 • Vakkundig gemaakt in samenwerking met FT-mastertrainer Þórarinn Eymundsso
 • Hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen
 • Totale lengte: 16 meter
  • Verdeeld in twee eenheden van 8 meter (verbinden met karabijnhaak)
  • Elke unit is voorzien van een stuk opgerold nylonkoord van 3,5 meter, ontworpen om bewegingsvrijheid door de ringen van de longeersingel mogelijk te maken, waardoor een comfortabele en ongeremde beweging wordt bevorderd
  • De resterende 4,5 meter van de lijn is gemaakt van met rubber bedekte banden
  • Breedte van het met rubber beklede deel: 1,2 cm
  • Breedte nylonkoordgedeelte: 0,9 cm
 • Duurzame stalen drukknopen aan elk uiteinde zorgen voor een veilige bevestiging en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid
 • Ze bieden een perfecte balans tussen kracht, flexibiliteit en comfort, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor uw trainingsregime voor paarden
 • Te gebruiken als enkele lijn, maar vooral praktisch voor dubbel longeerwerk vanwege het iets zwaardere materiaal en de vormgeving, die een goede en gemakkelijke bediening biedt.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland.

Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit.
De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir.

Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts.

Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland.

Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken.
Zij helpen om de producten te verbeteren.

Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Atorka is trotse dealer van het merk Hrimnir.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.