Hrimnir Heritage G-Unity

119,00

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Kies voor de populair Hrimnir Heritage G- Unity als je wil gaan voor een uniek en elegante look. Het ontwerp van de prachtige frontriemen is gebaseerd op oude afbeeldingen uit de tijd van de Vikingen en verbindt het moderne IJslandse paard met zijn lange traditie.

Beschrijving

Hrimnir Heritage G-Unity

Kies voor de populair Hrimnir Heritage G-Unity als je gaat voor een uniek en elegante look. Het ontwerp van dit kopstuk met een prachtige frontriem is gebaseerd op oude afbeeldingen uit de tijd van de Vikingen. Het verbindt het moderne IJslandse paard met zijn lange traditie. Dit Hrimnir Heritage G-Unity hoofdstel heeft strass-steentjes ingebed in de frontriem in kleuren die zijn geïnspireerd op de IJslandse natuur.

Dit kopstuk is prachtig te combineren met bijvoorbeeld de Hrimnir Anatomische Neusriem of een van onze andere neusriemen.

Details

  • Hoogwaardig leer doordrenkt met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid;
  • Roestvrijstalen gespen met rollen voor eenvoudige aanpassing;
  • Gespbeschermers om beknelling te voorkomen;
  • Strass steentjes (beperkte duurzaamheid *);
  • Kleur: fire & ice;
  • Zwart leer;
  • Cob-maat;
  • EUIPO geregistreerd design.

* Ook bij normaal gebruik kan worden verwacht dat individuele stenen er eens uit zullen vallen, aangezien paarden vaak met hun hoofd over hun benen of andere voorwerpen (bijv. stalmuur, schutting etc.) wrijven.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Extra informatie

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten