Hrimnir staart en manen borstel

9,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Deze fijne manen- en staartborstel heeft een goede grip en borstelt de manen en staart zeer zorgvuldig door de duurzame kunststof borstelharen. Ideaal voor het borstelen van manen en staart en het verwijderen van klitten uit het haar.
SKU 39111-BL Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Hrimnir staart en manen borstel

Deze fijne Hrimnir staart en manen borstel heeft een goede grip en borstelt de manen en staart zeer zorgvuldig door de duurzame kunststof borstelharen. Ideaal voor het borstelen van manen en staart en het verwijderen van klitten uit het haar.

Details van de Hrimnir staart en manen borstel

  • Ideaal voor het borstelen van de manen en staart
  • Zachte, maar duurzame borstelharen
  • Comfortabel handvat
  • Goede grip
  • Hrimnir logo op de achterkant van de borstelkop

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrimnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrimnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.