, ,

Jouw paard op dieet met een graasmasker

9,99

Een graasmasker is niet leuk maar soms wel noodzakelijk. Steeds meer paarden zijn te dik. Karlijn Weder, eigenaar van Paard Eerlijk, schreef er een boekje over. In “Jouw paard op dieet met een graasmasker” vind je de meest belangrijke aspecten rondom het gebruik van een graasmasker overzichtelijk bij elkaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Jouw paard op dieet met een graasmasker

Jouw paard op dieet met een graasmasker, beknopte begeleiding voor de paardeneigenaar. Een graasmasker is niet leuk maar soms wel noodzakelijk. Steeds meer paarden zijn immers te dik. Karlijn Weder, eigenaar van Paard Eerlijk, schreef er een boekje over. In deze uitgave vind je de meest belangrijke aspecten rondom het gebruik van een graasmasker overzichtelijk bij elkaar.

Denk ten eerste aan het bepalen van de maat en ten tweede aan de introductie van het masker. Maar denk ook zeker aan het complete voedermanagement en de psychische impact voor het paard. Deze handreiking ondersteunt jou en je paard bij het succesvol inzetten van een graasmasker. Hierdoor krijgen jij en bovendien je paard meer vertrouwen. Je kunt hem helpen met afvallen en kunt hem daarnaast begeleiden naar een gezonder lichaam.

Inhoud van het boekje

  • Handig praktijk dagboek waarmee je de vooruitgang van jouw paard kunt monitoren;
  • Rijkelijk gevuld met full colour foto’s en illustraties;
  • Voorzien van veel en bovendien praktisch goed toepasbare tips;
  • Graasmasker Checklist – Check eenvoudig alle facetten die van belang zijn bij het starten met een graasmasker.

Boek details

Auteur: Karlijn Weder
ISBN: 9789090327563
Uitvoering: Paperback / softcover
Jaar: Eerste druk, 2020
Aantal pagina’s: 48 full colour
Taal: Nederlands
Kenmerken: Paarden | Graasmaskers

Over de auteur

Karlijn Weder heeft met haar bedrijf PaardEerlijk jarenlange ervaring met graasbeperkingen. Zij kent dan ook veel verschillende soorten graasmaskers en aanverwante problemen. Met PaardEerlijk verzorgt zij hoofdzakelijk persoonlijk graasmaskeradvies en consulten op locatie. Hierbij staan de persoonlijke behoefte van jou en jouw paard centraal. Daarnaast draagt PaardEerlijk bij aan diverse opleidingen. “Mijn bedrijf is, in 2015, ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. De daaruit voorkomende zoektocht leidde mij naar de meest comfortabele graasbeperking voor mijn eigen paard. Met de opgedane kennis aangevuld met literatuurstudie, diverse cursussen, opleidingen en internationale congressen help ik graag andere paardeneigenaren. Ik ondersteun ze bij het succesvol en vooral comfortabel inzetten van een graasmasker”

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top