Harry’s Horse Mini slowfeeder

4,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Harry’s Horse Mini slowfeeder! Wat een handige uitvinding is dit! Dit sterke mini hooinet is perfect voor het aanbieden van aanvullend voer, zoals ruwvoersnacks, wortels, wilgentakken, verse kruiden en dergelijke. En wat denk je om deze mini slowfeeder te gebruiken voor het ophangen van likstenen?

Beschrijving

Harry’s Horse Mini slowfeeder

Harry’s Horse Mini slowfeeder! Wat een handige uitvinding is dit!

Dit sterke mini hooinet is perfect voor het aanbieden van aanvullend voer, zoals ruwvoersnacks, wortels, wilgentakken, verse kruiden en dergelijke. En wat denk je om deze mini slowfeeder te gebruiken voor het ophangen van likstenen?

Ideaal voor paarden op een paddock paradise, of passive fysio voor paarden. De toepassingen zijn eindeloos!

Kenmerken:

  • afmetingen slowfeeder 33×24 cm
  • bevestigingstouw van 134 cm lang
  • maas grootte 3 x 3 cm
  • materiaal nylon/polyester zonder knopen

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.