Karlslund kogel bescherming

20,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Karlslund kogel bescherming is een nieuw product van Karlslund. Deze kogel beschermer is prachtig uitgevoerd in neopreen met klittenband. Duurzaam product dat de kogel van je paard beschermt tijdens het dragen van springschoenen of gewichtsringen. De verstelbare elastische sluiting is voorzien van het Karlslund logo. Gewicht per bandje is ca. 25 gram.
SKU K414 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Karlslund kogel bescherming

Karlslund kogel bescherming is een nieuw product van Karlslund. Deze kogel beschermer is prachtig uitgevoerd in neopreen met klittenband. Duurzaam product dat de kogel van je paard beschermt tijdens het dragen van springschoenen of gewichtsringen. De verstelbare elastische sluiting is voorzien van het Karlslund logo.

Karlslund

Karlslund is een populair merk voor IJslanders afkomstig uit Denemarken. Ze hebben een geweldige ruiterkleding lijn, denk aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Maar ook zadels, zadeltoebehoren, hoofdstellen, teugels en nog veel meer! Wil je iets uit de Karlslund collectie wat je (nog) niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. Levertermijn is tussen de 4 en 10 werkdagen, afhankelijk of er net een bestelling binnen is.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.
Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Extra informatie

Merk

Karlslund

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.