Peesbeschermers Lichtgewicht Ice-Line

49,00

Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt om te dragen tijdens een snelle telgang.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 30416ZW Categorie: Tag:

Peesbeschermers Lichtgewicht Ice-Line

Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers lichtgewicht van Ice-Line een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt zijn om te dragen tijdens een snelle telgang.

✔ Leverbaar in het zwart;
✔ Lichtgewicht peesbeschermers, 47 gram;
✔ Klittenband, snel en makkelijk aan te brengen.

Voordelen Ice-Line peesbeschermers

Pezen behoren tot de meest kwetsbare delen van een paardenlichaam. Als je paard of pony een peesblessure oploopt, kan het herstel een lange tijd diuren. Met de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line is de kans op een been- of peesblessure een stuk kleiner. Doordat er bij het ontwerp van deze peeskappen rekening is gehouden met het draagcomfort ervaart het paard of pony relatief weinig ongemak tijdens het dragen ervan. De lichtgewicht peesbeschermers van Ice-Line kun je uiteraard omdoen tijdens transport en als je paard of pony in de paddock staat of het land op gaat. Bijkomend voordeel is dat dit type is ook zeer geschikt om te laten dragen door het IJslandse paard tijdens een snelle telgang. Uiteraard zijn deze lichtgewicht peeskappen ook geschikt voor andere soorten paarden en pony’s.

Beenbescherming voor je paard

Buiten deze lichtgewicht peesberscherming van Ice-Line kun je in de Atorka webshop ook andere peesbeschermers en beenbescherming vinden. Bijvoorbeeld springschoenen, kootholte bescherming en peeskappen van verschillende merken in verschillende kleuren en modellen. In onze categorie beenbescherming kun je het overzicht van deze artikelen vinden.

Merk

Ice-Line

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top