Peesbeschermers Lichtgewicht Ice-Line

45,00

Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt om te dragen tijdens een snelle telgang.

Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 45 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 30416 Categorieën: ,

Peesbeschermers Lichtgewicht Ice-Line

Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers lichtgewicht van Ice-Line een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt zijn om te dragen tijdens een snelle telgang. Kleur: zwart.

Pezen behoren tot de meest kwetsbare delen van een paardenlichaam. Als je paard of pony een peesblessure oploopt, kan het herstel een lange tijd diuren. Met de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line is de kans op een been- of peesblessure een stuk kleiner. Doordat er bij het ontwerp van deze peeskappen rekening is gehouden met het draagcomfort ervaart het paard of pony relatief weinig ongemak tijdens het dragen ervan. De lichtgewicht peesbeschermers van Ice-Line kun je uiteraard omdoen tijdens transport en als je paard of pony in de paddock staat of het land op gaat. Bijkomend voordeel is dat dit type is ook zeer geschikt om te laten dragen door het IJslandse paard tijdens een snelle telgang. Uiteraard zijn deze lichtgewicht peeskappen ook geschikt voor andere soorten paarden en pony’s.

Peesbeschermers Lichtgewicht Zwart Ice-Line

Specificaties peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line

De peesbeschermers lichtgewicht Ice-line zijn leverbaar in vier verschillende kleuren; groen en zwart. Het gewicht van één peesbeschermer bedraagt slechts 47 gram. Met behulp van het stevige klitteband zijn de peeskappen snel en gemakkelijk aan te brengen en los te maken.

  • Merk: Ice-Line
  • Model: peesbeschermers lichtgewicht
  • Gewicht: 47 gram per peesbeschermer
  • Kleur: zwart

Buiten deze lichtgewicht peesberscherming van Ice-Line kun je in de Atorka webshop ook andere peesbeschermers en beenbescherming vinden. Bijvoorbeeld springschoenen, kootholte bescherming en peeskappen van een ander model en merk. Op de pagina beenbescherming kun je het overzicht van deze artikelen vinden.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Fabrikant

Ice-Line

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Scroll naar top