Peesbeschermers Lichtgewicht

54,00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt om te dragen tijdens een snelle telgang.
SKU 1030416 Categorie: Tag:

Beschrijving

Peesbeschermers Lichtgewicht

Tijdens training, transport en weidegang bieden de peesbeschermers een uitstekende beenbescherming. Bijkomend voordeel is dat deze peeskappen zeer geschikt zijn om te dragen tijdens een snelle telgang.

✔ Leverbaar in het zwart;
✔ Lichtgewicht peesbeschermers, 47 gram;
✔ Klittenband, snel en makkelijk aan te brengen.

Voordelen peesbeschermers

Pezen behoren tot de meest kwetsbare delen van een paardenlichaam. Als je paard of pony een peesblessure oploopt, kan het herstel een lange tijd diuren. Met de peesbeschermers lichtgewicht Ice-Line is de kans op een been- of peesblessure een stuk kleiner. Doordat er bij het ontwerp van deze peeskappen rekening is gehouden met het draagcomfort ervaart het paard of pony relatief weinig ongemak tijdens het dragen ervan. De lichtgewicht peesbeschermers van Ice-Line kun je uiteraard omdoen tijdens transport en als je paard of pony in de paddock staat of het land op gaat. Bijkomend voordeel is dat dit type is ook zeer geschikt om te laten dragen door het IJslandse paard tijdens een snelle telgang. Uiteraard zijn deze lichtgewicht peeskappen ook geschikt voor andere soorten paarden en pony’s.

Beenbescherming voor je paard

Buiten deze lichtgewicht peesberscherming kun je in de Atorka webshop ook andere peesbeschermers en beenbescherming vinden. Bijvoorbeeld springschoenen, kootholte bescherming en peeskappen van verschillende merken in verschillende kleuren en modellen. In onze categorie beenbescherming kun je het overzicht van deze artikelen vinden.

Extra informatie

Merk

Ice-Line

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.