Kinder jodhpur rijbroek ERZohra

34,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Kinder jodhpur rijbroek ERZohra is nieuw bij Atorka. Eindelijk hebben we een goede en comfortabele jodphur rijbroek voor kinderen gevonden van het merk Eurostar – Easy Rider. Een stoer 5-pocket model in de kleuren zwart en blauw met contrasterende stiksels.

Beschrijving

Kinder jodhpur rijbroek ERZohra

Kinder jodhpur rijbroek ERZohra is nieuw bij Atorka. Eindelijk hebben we een goede en comfortabele jodphur rijbroek voor kinderen gevonden van het merk Eurostar – Easy Rider. Een stoer 5-pocket model in de kleuren zwart en blauw met contrasterende stiksels. Deze jodphur rijbroek heeft extra bescherming op de knie.

Kenmerken Kinder jodhpur rijbroek ERZohra

  • 5-pocket model
  • verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw
  • contrasterende stiksels
  • maten: 152 t/m 176

Eurostar

Eurostar is al jaren een specialist in het maken van rijbroeken! Het is de duidelijke wens om het hippisch design naar een hoger niveau tillen. Innovatieve producten gecreëerd door de studie van de bewegingen van ruiters op het paard. De premium sportkleding van Eurostar is op maat gemaakt om u te helpen perfectie te bereiken terwijl u uw ultieme passie uitvoert. Easy Rider is een onderdeel van Eurostar.

Extra informatie

Maten

, , , ,

Merk

Easy Rider

Kleur

,

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.