Longeerhulpteugel

39,95

Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen.

Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 81047 Categorieën: ,

Longeerhulpteugel

De longeerhulpteugel is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik stretcht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding. Beschikbaar in maat pony (momenteel met wit bontje) en maat cob/full (momenteel met zwart bontje).

Hoe kun je de longeerhulpteugel het beste gebruiken?

Bij goed en voorzichtig gebruik van de longeerhulp stretcht de bovenlijn van het paard. Daardoor bereik je dat het paard correcter gaat lopen met een juiste aanleuning en actief gebruik van de achterhand. Let er wel op dat je dit met beleid doet en niet gaat forceren.

Informatie

  • Soort: longeerhulpteugel
  • Vier instellingen; lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding

Longeren

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Maten

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top