Longeerhulpteugel

39,95

De Longeerhulpteugel Harry’s Horse is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken tijden het longeren van je paard of pony. Vier standen bieden verschillende trainingsmogelijkheden.

Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28400070 Categorieën: ,

De longeerhulpteugel van het merk Harry’s Horse is een speciaal ontwikkeld trainingsmiddel om het paard de stimuleren tijdens het longeren. Doordat de longeerhulpteugel op vier manieren instelbaar is, kun je er verschillende houdingen mee trainen tijdens het longeren.

Longeerhulpteugel

De longeerhulpteugel van het merk Harry’s Horse is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik strecht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding.

Hoe kun je de longeerhulpteugel het beste gebruiken?

Bij goed en voorzichtig gebruik van de longeerhulp stretcht de bovenlijn van het paard. Daardoor bereik je dat het paard correcter gaat lopen met een juiste aanleuning en actief gebruik van de achterhand. Let er wel op dat je dit met beleid doet en niet gaat forceren.

Informatie

  • Merk: Harry’s Horse
  • Soort: longeerhulpteugel
  • Vier instellingen;lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding

Longeren

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen 10% korting op de eerste bestelling!

 

Lees meer
Fabrikant

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top