Longeerhulpteugel

39,95

De Longeerhulpteugel Harry’s Horse is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken tijden het longeren van je paard of pony. Vier standen bieden verschillende trainingsmogelijkheden.

Als u dit product koopt, zult u 39 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 4 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 28400070 Categorieën: ,

De longeerhulpteugel van het merk Harry’s Horse is een speciaal ontwikkeld trainingsmiddel om het paard de stimuleren tijdens het longeren. Doordat de longeerhulpteugel op vier manieren instelbaar is, kun je er verschillende houdingen mee trainen tijdens het longeren.

Longeerhulpteugel

De longeerhulpteugel van het merk Harry’s Horse is een trainingsmiddel dat je kunt gebruiken om het longeren van je paard of pony te optimaliseren. Het helpt de rug van het paard te strekken. Bij goed gebruik strecht de bovenlijn van het paard en gaat het correcter lopen. Deze longeerhulp kent vier instellingen lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding.

Hoe kun je de logeerhulpteugel Harry’s Horse het beste gebruiken?

Bij goed en voorzichtig gebruik van de longeerhulp stretcht de bovenlijn van het paard. Daardoor bereik je dat het paard correcter gaat lopen met een juiste aanleuning en actief gebruik van de achterhand. Let er wel op dat je dit met beleid doet en niet gaat forceren.

Longeerhulpteugel Harry’s Horse Informatie

  • Merk: Harry’s Horse
  • Soort: longeerhulpteugel
  • Vier instellingen;lang en laag, middelhoog, hoog en dressuurhouding

Bijpassende Producten

In de Atorka webshop kun je nog veel meer hulpmiddelen vinden voor de training van je paard. Het overzicht van deze artikelen kun je vinden op de pagina training.

Persoonlijk advies via de Atorka klantenservice

Mocht je nog een vraag hebben over de longeerteugel ? Of advies nodig hebben over andere producten voor het trainen van je paard of pony. Van maandag t/m zaterdag kun je contact met de Atorka klantenservice opnemen via mail info@atorka.nl of via telefoonnummer 0348-446168.

Lees meer
Fabrikant

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top